Retrospectiva: Interviurile anului 2008 - Partea 2


Retrospectiva: Interviurile anului 2008 - Partea 2
TAGS:
interviu  audio 


In 2008 am intervievat peste 50 de artisti romani si straini, la gramada. Unii ne-au spus lucruri mai plictisitoare, altii au dat sfaturi, altii au povestit intamplari comice din viata lor, altii au vorbit despre muzica. Iata cele mai tari interviuri din 2008 luate de catre Beat Factor.

Intre timp, tot in luna august, puteti revedea o serie de interviuri cu artisti romani. Este vorba despre interviul video cu Mihai Popoviciu, Jay Bliss si Toygun aka Hermannstadt Collective, ce poate fi revazut AICI . Urmeaza Vania & Thornado (OK Corral), cu un interviu video extins, disponibil pentru revazut AICI . Si nu in cele din urma, un interviu video cu DJ-ul roman Gojira, pe care il puteti revedea AICI .

In luna septembrie revine in centrul atentiei Danny Howells. Stiu ca in ochii oamenilor precum Hawtin sunt vazut precum un limitat, pentru ca nu tai firul in patru, dar chiar sunt de parere ca odata ce mixul e bun, nu mai are nici un rost sa-l diseci.. Recititi interviul complet AICI . Romanul Dorroo ne povesteste despre traiectoria lui artistica, parerea lui despre scena de club din Romania si cum a ajuns producatorul roman preferat al lui Carl Cox. Recititi interviul extins AICI.

Tot in preajma primei parti a lunii septembrie reusim sa-i unim pe toti cei trei DJi de la RPR Sound (Rhadoo, Pedro si Raresh), plus Dreamrec. Beat Factor a discutat cu tot RPR-ul despre scena de club din Romania, despre propria lor casa de discuri si multe altele, in cadrul unui interviu video ce poate fi revazut AICI.

Spre sfarsitul lunii, Eric Hilton de la Thievery Corporation ne raspunde la cateva intrebari. Puteti reasculta interviul audio AICI .

In luna octombrie, la zece ani de Bedrock, britanicul John Digweed vorbeste despre istoria Bedrock, plus o serie de intrebari scurte. Cred ca daca iti place ce faci, nu te uiti atat de mult la trecerea timpului. Am fost foarte norocosi sa lucram cu oameni talentati care ne-au inspirat. Puteti reciti interviul AICI .

Tot in luna octombrie, artistul neamt Tobias Ltzenkirchen, DJ si producator care face parte din familia Great Stuff Recordings, vorbeste prin intermediul proiectului romanesc OK Corral (Vania si Thornado) despre Romania, crezul sau artistic, povestea unor piese de-ale sale si multe altele, in cadrul unui interviu video. Materialul poate fi revazut AICI . Colegii nostru de la Best Music i-au luat un interviu prin telefon fostei soliste de la Moloko, Roisin Murphy, care a concertat la Sala Polivalenta din Bucuresti pe data de 5 noiembrie. Interviul are si versiune audio si poate fi recitit / reascultat AICI .In luna noiembrie il cunoastem pe Basshunter in cadrul unui interviu video disponibil AICI . In aceeasi zi avem la dispozitie un interviu cu maestrul francez Jean Michel Jarre, cu versiune audio in limba franceza. muzica mea este legata de mediul inconjurator, isi gaseste dimensiunea in mediul din jurul nostru. Materialul poate fi recitit si / sau reascultat AICI .

Tot in noiembrie avem onoarea de a-l intervieva pe unul dintre membrii trupei Underworld, Karl Hyde. Interviul poate fi revazut AICI. Spre finalul lunii il cunoastem pe Tricky, prin intermediul Fundatiei Phoenix. Recititi interviul cu Tricky AICI. Va recomandam si interviul cu Gotan Project.

Ultima luna din 2008 le apartine celor de la Glitch Mob, cu un interviu video disponibil AICI, si Silviei Minut aka Dropdread interviul poate fi recitit AICI.

Da, stim. Sigur ne-a scapat cineva care sa va placa. De aceea, in 2009 Beat Factor merge mai departe, cu pasi mai siguri si multe surprize; speram sa va oferim ceva mai mult decat in 2008.

Comenteaza
Popup detector