this is my place
19 Mai 2009 | whatever_expert

 corect. ograda noastra, comunismul sau democratia noastra. ce e aici e al nostru si numai al nostru. ne punem pe tapet ce avem, sau ce nu avem in cap. si vecinii nu ar trebui sa arunce nicio privire critica peste gard....vorbesc de blog desigur. astazi insa voi fi vecinul cu privirea, vecin foarte ingrijorat de soarta comunitatii in care isi duce existenta virtuala.

romania e plina de ograzi, care impreuna formeaza acea gradina mare si vestita...

am citit de trei ori premisele indemnului sa ne facem blog pe BF. sunt scrise cu font mare, sunt concise, le vede toata lumea...si totusi primul blog pe care l-am descoperit azi aici m-a facut trag aer in piept si sa incept sa scriu aceasta refulare: in tara asta orice agarici is pune DJ in fata numelui si incepe sa toarne niste avortonuri sub forma de propozitii. evident, are senzatia ca poate scrie, pardon vorbi, pentru el, e totuna, despre muzica. si inca o eternitate. pazea!

 limba romana? fereasca-ne! limba mess-o-romana! 15 randuri. ceva? no fuckin'''' way, evident ca nimic. de ce o face? de ce ne polueaza? atat ii fute mintea, cu atat ne serveste, nu ne scuteste cu nimic.

 

eu aici intru ca sa citesc lucruri interesante. puncte de vedere. subiectivitati pe care as vrea sa le contrazic, dar pentru ca sunt bine expuse le respect. dar gasesc dejectii, si atunci devin vecin si semnez mai jos in cautarea unei felii de lamaie,

whatever....

 

 

 



Postata in:  show-biz

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


19 Mai 2009 | over

nebuno care esti...
raspunde la acest comentariu

03 Iunie 2009 | Black

Bine spus!
raspunde la acest comentariu

Popup detector