real_drum

Rss
electrocutare disco

electrocutare disco

02 Iunie 2009

blogul electrocutare a facut un mix de 1 iunie, de ziua copilului. mixtape-ul poate fi ascultat online, clickuind linkul de mai sus. pasionatii de disco si electro modern vor gasi cu siguranta acest mix interesant. sau ?


Postata in:  muzica

dandy jack versus mathew jonson

dandy jack versus mathew jonson

02 Iunie 2009

dandy jack si mathew jonson au facut un live performance veritabil in cadrul editiei din acest an a festivalului mutek din canada. un pic peste o ora din setul lor poate fi ascultat si online, la audio, cu link direct aici: http://www.beatfactor.ro/muzica/Live_PA__Mutek_2009__cu_Dandy_Jack_/Mathew_Jonson-tid-476697-aid-24762-l-1. recomand maxim!


Postata in:  muzica

noaptea muzeelor

noaptea muzeelor

19 Mai 2009

spre rusinea mea, nu am mai participat pana acum la asa ceva. Nu''''s mare fan al muzeelor in general, insa cum iau o pauza de la activitatile de party goer, am zis ca e o ocazie buna sa vad si eu muzeele din bucuresti. o armata de oameni, de la babe care se inghesuie la oferte de genul "5 lei zece pesti prajiti", veniti cu copchiii dupa ele, in contrast cu tineri de-i vezi des...


Postata in:  show-biz

for home use

for home use

18 Mai 2009

something to listen - http://str.beatfactor.ro/mix_SUV.mp3


Postata in:  muzica

No more Depeche Mode

No more Depeche Mode

14 Mai 2009

La prima strigare am ajuns spre finalul concertului, atat cat sa prind cateva chestii rpintre care retin photografic. Din ce in ce mai multe stiri carora daca e sa le dam crezare, depeche nu mai vin. majoritatea spun ca treaba e aproape sigura, fu(n)cking fuck. cert e ca daca nu vin acum, nu stiu cand o sa-i mai prindem pe la noi..


Postata in:  muzica

Resurectia Orbital

Resurectia Orbital

08 Mai 2009

Desi nu au anuntat ca s-ar reuni si pentru a face muzica noua, anul acesta ii putem vedea pe fratii Hartnol in cadrul mai multor festivaluri, intre care Sonar, Monegros si B''''estFest. Orbital dateaza din 1989, gasandu-si sfarsitul in 2004. Timp de doua decenii,  Orbital  a fost considerata cea mai creativa prezenta electro la nivel mondial, fiind aleasa de revista Q Magazine...


Postata in:  muzica

Adio magazinelor de muzica

Adio magazinelor de muzica

28 Aprilie 2009

Peste 80 % din magazinele de muzica din UK s-au inchis in ultimii ani. Daca in anii 80 erau circa 2200 de astfel de shop-uri, astazi se gasesc doar 305, conform Skrufff. Si in Romania se deschid in schimb weed & smoke shop-uri, dar un magazin de muzica ioc.


Postata in:  muzica

Page 4 of 5

Prev 12345 Next

Popup detector