Volvo S60 vs Jetta Last Edition
26 Iulie 2010 | Alecu

Atat Volvo S60, cat si Jetta Last Edition sunt doua super-modele de masini. Daca ar fi sa fac o comparatie intre cele doua, ar trebui sa mentionez urmatoarele:

Cand vine vorba de tehnologie si piese auto, Volvo primeste o bila alba prin caracteristicile de condus dinamic. Supus de catre echipa Volvo la teste de acceleratie, elan, slalom si detectie a pietonilor, noul S60 a facut fata cu brio. Propulsorul turbo de 3.0 litri face ca accelerarea sa fie foarte rapida, ceea ce ii da inca o bila alba. Imi plac masinile sport, iar S60 are un exterior sugestiv si un interior luxos.

Nici noul Jetta nu se lasa mai prejos cand vine vorba de dorintele soferilor si piese auto, VW fiind cea mai bine vanduta masina europeana in SUA. Jetta Last Edition are o lungime de 4,64 metri, inaltimea de 1,45 metri si latimea de 1,78 metri. Jetta are un design elegant si dinamic, fara sa uite de protectia pasagerilor – ESP-ul, ABS-ul si cele 6 airbag-uri te fac sa te simti in siguranta. O alta bila alba este oferita de portabagajul incapator, fiind cel mai mare din clasa ei.

Pe mine m-a cucerit S60 – are atatea echipamente suport inovative, ca ma face sa uit de noul model americanizat al VW.



Postata in:  show-biz  fashion

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod
Popup detector