Turneul Bobocilor!
26 Septembrie 2011 | ande06

 Vara e gata, bronzul de mare deja incepe sa paleasca, elevii s-au intors in scoli iar studentii alearga dupa cazare. Nostalgia noptilor de vara cu petreceri pana dimineata se instaleaza incet, dar petrecerea revine odata toamna.


Din prima zi de scoala elevii si studentii studiaza noile aparitii - mai bine cunoscuti sub denumirea de BOBOCI!

Numaratul bobocilor este activitatea favorita la inceput de an scolar, iar Balul este cel mai important eveniment social al anului. In 2011, Balul Bobocilor se anunta a fi deosebit. Sase artisti pornesc in turneul Bobocilor, si promit sa ridice sala in picioare!

Kamelia si George Hora! Piesele ce au spart topurile romanesti, vin pe scena intre bobocii anului 2011. Piesele care ii vor ridica si pe cei mai severi profesori la dans, sunt aici

Alege Sonny Flame daca vrei cel mai tare show, piese incendiare si dansatori deosebiti. Nu degeaba o tara intreaga l-a votat pentru Best Clubbing Award la Romanian Top Hits.

Un Bal dance se face cu Aimi! Artista vine cu piesa Power of Goodbye, remixata special de catre Sak Noel- Cel mai tare DJ al momentului in clasamentele I-tunes. Asculta piesa aici.

Dar daca vrei Hip- Hop adevarat, Eli, Mark si George Hora sunt reteta perfecta! Cei 3 aduc cele mai originale rime, atitudine si sunet deosebit. Distreaza-te alaturi de ei cu piesele precum Fiecare face ce vrea , Hey sau Oky Yei.

Contacteaza-i acum si cel mai frumos Bal al Bobocilor este Garantat info@clubmanagement.ro sau 0752 220 499.



Postata in:  muzica

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod
Popup detector