Politica pe metalhead?
30 Noiembrie 2009 | Crux

Sunt destul de contrariat de ceea ce vad aici pe metalhead. Campanie electorala pentru PSD..?...Nu conteaza prea mult pentru ce partid se face campania da de ce pe metalhead?..nu ar trebui sa fie un site care sa se ocupe doar de muzica, evenimente muzicale si alte subiecte adiacente ? respect echipa metalhead.ro pentru tot ceea ce a facut pana acuma dar sugerez ca nu ar trebui implicata si politica in muzica.



Postata in:  politica

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


04 Decembrie 2009 | Vlad

@ShiverMeSideways Nu exagera, pentru ca ceea ce-ai zis este o chestie foarte vaga, iar daca te iau la bani marunti sigur n-ai argumente palpabile si nici nu cred ca ai vreun studiu de natura empirica in favoarea afirmatiei tale. Ai auzit si tu pe la televizor de politica si gata, toti is hoti si comunisti. Iar la faza cu politica pe metalhead, e de inteles ce a zis Morrison.
raspunde la acest comentariu

15 Februarie 2012 | Jacie

Stay infromatvie, San Diego, yeah boy!

30 Noiembrie 2009 | Morrison

repet ce-am scris la Barlog: bannerul ala e pe 80% din internetul din romania si e intrat prin regiile de publicitate romanesti. noi avand contract cu regia respectiva, ne-a intrat si noua default si nu-l putem scoate. oricum, intra niste banuti. daca va ganditi ca traim cu yoga si cafea atunci va inselati. totul costa. asa geoana pune umaru pentru roacheri =))
raspunde la acest comentariu

01 Decembrie 2009 | Schoky

Pfff, corect, dar totusi, Geoana e comunist...
raspunde la acest comentariu

01 Decembrie 2009 | ShiverMeSideways

Ummm, o surpriza pentru unii: TOTI POLITICENII ROMANI SUNT COMUNISTI, au facut parte din linia a doua a comunistilor antecedenti, doar ca acum au libertatea de a fura cat au chef si foamea inzecita de bani.
raspunde la acest comentariu

11 Decembrie 2009 | b4Ttery

nasol e ca spui ''''morrison'''' ca geoana pune umarul pt. roacheri..suna cam aiurea,sau poate il shi vedem la vreun fest ceva :)))))) .As fi putut zice ceva shi despre politica dar cand vad ca toti spun ''''astia''s hoti'''' imi e un pic greu.DAR SA STITI CA ASTIA NU SUNT DIFERITI FATA DE ALTI POLITICIENI DIN ORICE COLT AL LUMII DECAT PRIN FAPTUL CA NU SUNT PRICEPUTI.EU SUNT PE PRINCIPIUL ''''NU POT EI FURA,CAT PUTEM NOI MUNCII ''''.
raspunde la acest comentariu

Popup detector