OnOff DJ School - o noua serie de cursuri
07 Martie 2011 | onoffdjschool

La scurt timp dupa incheierea celei de-a patra sesiuni de cursuri, OnOff DJ School anunta inceperea unei noi serii.
OnOff este singura scoala de DJ din Romania care nu se limiteaza la mixaj clasic, pe CD-playere si turntable-uri, si are in suportul de curs teme mai complexe, cum ar fi Digital DJ-ing, notiuni de productie muzicala sau promovare personala.
OnOff este prima scoala de DJ din Moldova, dedicata atat celor care deja lucreaza in domeniu si doresc obtinerea unui Certificat de Absolvire acreditat in ocupatie de DJ, dar mai ales tinerilor pasionati de muzica care doresc sa urmeze aceasta cariera.
Trainerii OnOff au o vasta activitate in domeniu, 10  ani de experienta in cluburile din Moldova, rezidente si invitatii in cele mai importante locatii din zona.

Cristian Istrate [ Istra Tec ]
Notiuni de planificare si organizare a timpului, tipuri de DJ, imagine si marketing personal, cumpararea si selectarea muzicii, tehnici si tipuri de mixaj, alcatuirea setului, organizarea si promovarea unui eveniment, productie muzicala.
Octavian Istrate [ DJ Spark ]
Digital DJ-ing, Alcatuirea setului, echipamente pentru DJi, tehnici si tipuri de mixaj, conditiile tehnice necesare desfasurarii unui spectacol.
Daniel Turculeţ
Sisteme de sunet si sonorizarea spectacolelor
Iulian Petrariu [ Julianno ]
Productie muzicala, relatii profesionale




Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


22 Martie 2011 | Daniel

Cat dureaza cursurile? Ce preturi sunt?
raspunde la acest comentariu

24 Martie 2011 | Anca

Cursurile dureaza doua saptamani. Pentru mai multe informatii, acceseaza www.onoffdjschool.ro sau trimite un mail la office@onoffdjschool.ro

Popup detector