Muzica sfideaza criza financiara
14 Aprilie 2009 | Saint

De cateva luni incoace, vocile slobode de la tv sau, mai pe romaneste spus, facatorii de opinie, nu mai stiu cum sa ne panicheze cu criza financiara. Ba ca imprumutul de la Banca Mondiala e o bomba cu ceas, ba ca nu e bine sa investim (las'''' ca o fac baietii destepti care mai dispun de capital sic!), ba ca nu stiu cati someri va avea Romania pana la sfarsitul anului.

Bun, pana aici sunt de acord cu ei. Da, traim vremuri riscante, ba chiar as spune periculoase, iar fiecare banut trebuie dramuit cum se cuvine. Nu acelasi lucru par sa creada organizatorii de concerte care, prin ofertele lor, sfideaza pe fata criza asta financiara. Practic, desi suntem in plina criza de "cascaval", promoterii ne bombardeaza cu nume care mai de care mai grele.

De altfel, 2009, adica anul crizei, este si cel mai bogat la capitolul nume mari de tot care concerteaza in Romania. Daca ma gandesc bine, niciodata nu au venit atat de multe nume de top pe scenele patriei. Anul a inceput cu Sting si James Blunt si va continua cu o adevarata pleiada de artisti de top: Depeche Mode, AC/DC, Carlos Santana, The Killers, Motorhead, Moby, Placebo sau Madonna. Pfiu, a inebunit lupu! Pai cum vine asta mon-cher? Ne dam de ceasu'''' mortii ca e criza mare de tot si ne ciocnim cu numele astea pe toate zidurile din Bucuresti?

Nume grele de tot, care costa bani seriosi si care necesita o logistica de exceptie. Iata insa ca muzica nu tine cont de panica legata de criza financiara, transformandu-se in singura alternativa de relaxare viabila. Media a dat chix demult, iar televiziunile nu fac altceva decat sa ne netezeasca creierii. In acest conditii, concertele sunt adevarate motoare sociale, iar promoterii niste "sinucigasi" care au nevoie de respectul nostru.  Fara sa ma gandesc la ce urmeaza, va doresc criza usoara si ne vedem la concerte!



Postata in:  muzica

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


14 Aprilie 2009 | Saint

test
raspunde la acest comentariu

Popup detector