Halloween Or Not...@ Space Club
14 Octombrie 2010 | pilif

Halloween-ul reprezinta, dupa cum majoritatea deja o stiu, o sarbatoare controversata ce are loc in fiecare an pe data de 31 octombrie. Desi celebrat de crestini, reinventat de americani, dar avand radacini europene, Halloween-ul este celebrat cu fiecare an nou, de un numar tot mai mare de clubberi de pretutindeni.

Asadar, un motiv foarte bun pentru ca Lollipop sa revina pe scena clubbing, pe data de 30 octombrie, cu un party si o tematica pe masura: Halloween or Not!
Ca sa fim mai expliciti si pentru a multumi pe toata lumea, aceasta petrecere nu promoveaza dar, in acelasi timp, nici nu descurajeaza ideea de a veni costumat. Fiecare e liber sa aleaga.
Am considerat ca locul trebuie sa fie bine ales, incapator, cu un concept si un design nou. Clubul Space indeplineste toate conditiile precizate mai sus si nu numai! Maratonul muzical de 12 ore se va tine in 2 camere ale clubului Space, pe 2 scene diferite.

Prima scena, va include, artisti Lollipop, Suciu, Mauss, Posh, Emi, Ovidiu Andrei, catsi un invitat special, Cosmin TRG.

A doua scena ii va avea ca protagonisti pe baietii de la AWD House, mai exact Kosta, Narcis, Piftek si TBF .

Intrarea se va face incepand cu orele 23, iar biletul de intrare va avea pretul de 20 Ron pana in miezul noptii si 30 ron dupa 00:00.
Interzis accesul persoanelor sub 18 ani.

In concluzie, pentru cei indecisi, avem doua optiuni atat din punct de vedere muzical cat si tematic. Ori o scena, ori alta, ori costumat, ori necostumat, tu decizi! Halloween or Not?!



Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod
Popup detector