Folosesc si Facebook
03 Ianuarie 2011 | Alecu

Pe tema educatiei am dezbatut probleme interesante pe forumuri, bloguri, grupuri. Imi place ca ofera posibilitatea de a vorbi sau imparti informatii din educatie. Asadar Facebook ofera toate acestea.

Vorbesc cu prietenii despre meditatii, sport, filme, muzica, stiri, educiatie etc. Am avut numeroase discutii despre educatia elevilor din clasa a 12-a, importanta artei, a retelelor sociale, iar lista nu se opreste aici.

De fapt, cred ca a devenit un trend sa folosesti Facebook. Mi-am permis sa plutesc pe val; e distractiv.



Postata in:  funny

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


08 Ianuarie 2013 | Fanelo

Vroiam sa ma gandesc si la stubecie pt tine...ma intreb daca la categoria \\"monden\\" poti sa faci un interviu cu Razvan Lucescu...sau nu iti place personajul? ca mie mi se pare mai altfel...evident datorita bunei cresteri administrate de Lucescu Senior. As vrea sa vad la rubricile tale oameni care imi plac...Mi-ar placea sa prezinti ceva si despre Constantin Diplan - in adolescenta mea mi-a placut atat de mult un film cu el - pilot de raliu - ca vroiam sa ma fac inginer mecanic; nu mai stiu cum se numea filmul, poate chiar asa, Raliul, dar concura pe o Dacia 13 si avea copilot o fata - memoria imi joaca feste si nu imi amintesc actrita, dar cred ca era Diana Gheorghian...si cu ea mi-ar placea sa vad un material...Sper ca nu te superi ca ti-am umplut pagina cu chestii care imi plac mie. Am obiceiul sa supar tocmai pe cine nu as vrea.je
raspunde la acest comentariu

Popup detector