De ce e Lady Gaga mai tare ca Madonna
14 Decembrie 2009 | beatfactor

Stiu ca beatfactor.ro este un site de muzica electronica, doar scriu in fiecare zi despre asta. Scriu despre Massive Attack, Hot Chip, Bjork, Kasper Bjorke, Air, Tricky. Dar, la ce folos? Pentru ca pe cei mai multi dintre vizitatori ii intereseaza sfarcul Innei, cu ce haine s-a mai imbracat Lady Gaga si ce droguri a mai luat Villalobos, iar culmea paradoxului este ca atunci cand apar aceste materiale, dragii de ei le citesc cu un interes fantastic, de parca ar fi a doua venire a lui Iisus Hristos pe pamant, iar apoi comenteaza jalnic materialul, lamendandu-se de prezenta unor astfel de nume pe BeatFactor, ca doar e site de muzica electronica, si ce treaba are Inna? Pai, ce treaba sa aiba? Daca CITITI despre Inna, primiti Inna. Daca ati citit despre macar unul dintre numele enumerate mai sus, ati primi ceea ce ati cerut. Site-ul nu este facut pentru noi si prietenii nostrii, ci pentru VOI. Iar voi sunteti cei care decid. Singurul nostru feedback este ceea ce cititi, iar cand cititi despre Inna, inseamna ca Inna va intereseaza, deci Inna veti primi, asa ca orice comentariu legat de prezenta Innei pe site-ul BeatFactor este de prisos.

In viata, totul tine de alegeri. Noi ne alegem Parlamentul, Presedintele, clubul in care sa ne facem praf, fata pe care sa o scoatem in oras, baiatul pe care sa-l sunam seara sa-l intrebam de sanatate si muzica pe care sa o placem.

In ce masura, totusi, lucrurile astea se intampla natural si corect, si nu se intampla fortati de niste trenduri impuse de societate: "o sun pe Adelina Petrisor ca are sanii mari si pantofi cu toc, nu pe Alinuta Bulinuta care poarta tenesi, ca nu da bine la public, desi Alinuta este mult superioara Adelinei". "Ascult techno ca e tare, asa fac toti, dar parca topai incontrolabil la Inna, iar apoi comentez ca idiotul lucruri naspa pe siteuri specializate doar ca sa enervez oamenii si sa ma c*c in munca lor". As vrea sa pot da disable la commenturile pentru acest material pentru ca stiu cum vor fi: "esti o frustrata!!!". Da, sunt o frustrata, pentru ca vad ca absolut orice lucru bun este ignorat, si orice lucru prost este criticat cu duritate, doar de dragul de a critica, pentru ca noi vrem sa iesim in evidenta prin ceea ce NU ne place, nu prin ceea ce IUBIM.

To be continued



Postata in:  show-biz  muzica

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


11 Ianuarie 2010 | gruv

@wax. esti cumva gelos sau geloasa ca nu scrii tu la bf? oricum, multumesc ca intri pe site si ca acorzi atata atentie. cred ca daca ai fi la fel de productiv si in alte domenii ai fi foarte bogat, sau bogata, si ai putea sa cumperi bf-ul si sa ma dai pe mine afara
raspunde la acest comentariu

16 Ianuarie 2010 | wax

nu-s gelos, e o prostie sa crezi asta, si s-o spui, dar nu-mi place ca amesteti si alte subiecte decat muzica... si tot felul de subiecte idioate. Eu sunt fotograf si jurnalist la un ziar din Constanta. Am si alta treaba de facut, dar sunt vechi pe site-ul asta, ca si cititor, si ma doare capu cand vad ca cineva isi bate joc, stii tu si eu sunt in domeniu !

19 Decembrie 2009 | Silas Bulan

nice going, raluca
raspunde la acest comentariu

16 Decembrie 2009 | hans_gruber

nu stiu dupa ce criterii ai clasificat interesul vizitatorilor pentru astfel de stiri. daca ai luat in consideratie commenturile lasate, as crede ca acesta nu este cel mai bun factor pentru a determina o stire de interes. pur si simplu este feedback-ul primit pentru stiri care si-au gresit targetul. dar, daca ai afirmat cu tarie ca astfel de stiri sunt "luate" mai cu interes, cu siguranta trebuie sa fi luat si alti factori in calcul. nu cred k aceste commenturi sunt singurul factor de luat in calcul .fiidca e normal k lumea sa reactioneze la circ. intrebati-l pe dan diaconescu. dar, sunt sigur k lumea care intra aici, sau cel putin o parte din acestia apreciaza stitile care reprezinta intr-adevar acest site. eu sunt unul dintre ei. dar nu cred k acest feedback ar trebui sa transforme site-ul intr-unul de barfa. cred k cei care contribuie la BF sunt constienti ca exista alte topicuri pt un alt gen de site care ar aduce un traffic mult mai ridicat si feedback pe masura. dar nu cred k asta se doreste din partea BF. si atunci, de ce sa intoxicam site-ul cu astfel de stiri?
raspunde la acest comentariu

08 Ianuarie 2010 | wax

zi Doamne fetei astuia ca de ceva vreme numai cacaturi de stiri baga, ca sa -i creasca traficul pe site si implicit CPM-ul asta ascuns in codurile HTML. Chiar ma intreb cum naiba ai ajuns sa scrii pt BF ?!! deci nu pot intelege acest lucru. Pe tine nu te intereseaza fetito ce vreau lumea, pe tine te intereaza sa pui stiri gen Cancan si OTV. Fa pe prostu si ratingul sare, ai dat-o in bara de ff multe ori, si-o sa te atac de atatea ori cand vei mai publica stiri de rahat care nu au nicio treaba cu muzica. Si nu-s aici de azi, urmaresc siteul din 2006! Pune stirile care ne intereseaza, nu ce crezi tu, si dupa care vizualizari are un articol. Pun pariu ca ne vom mai auzii in curand. Iar cand scrii stiri de pe ITM, te rog lasa un link cu siteul lor, pt credits, ca n-ai facut tu stirea.

30 Decembrie 2009 | aluvasilescu

eu o apreciez pe lady gaga, nu e chiar pe filmul meu , dar parca nu ma deranjeaza ba chiar merg cateva piese, dar fiind o vedeta controversata, e normal sa apara commenturi negative legat de muzica ei , are voce, are si texte istete, chiar si piesele sunt lucrate , nu-mi se par aruncate la misto si atat.
raspunde la acest comentariu

30 Decembrie 2009 | aluvasilescu

si mai e ceva...e moda sa nu-se aprecieze muzica cu tenta comerciala, sper ca nu s-a inteles ca apreciez si pe de-al de inna si mai stiu ce alte maimute electronice, dar de la roux ce parere aveti ?
raspunde la acest comentariu

04 Ianuarie 2010 | ryanraya

cate un pic din tot. nu ascult Villalobos.Lady Gaga a compus piese pentru Pussycat Dolls,Britney etc. concluzia deci nu e varza. Din cate am inteles eu si motivul ptr. care ma-m inscris a fost ptr.muzica electronica nu pop rock si altele. Publicul e cel mai bun feed e o eroare 60%din romani o ard pe manele asta nu inseamna ca trebuie sa ne luam dupa ei. Inna nu e dj. a aparut din cererea voastra si mas c*c* pe mine de ras sal pe Guta pe site-ul asta. (ca doar publicul e cel mai bun feed)
raspunde la acest comentariu

04 Ianuarie 2010 | ryanraya

daca un dj. sa-r lua mereu dupa public nu ar mai un dj. ar deveni o marioneta daca vine unu si cere un cantec de 3x ce naiba faci am mai vazut un ratat de rezident care combina house rapp rock etc. te duci in club si te sperii pai asa poate sa faca oricine te duci acasa si asculti la radio nu te mai obosi sa dai bani pe scule/toti prosti pot descarca un top 20 de pe net sa la puna la disco dar asta nu inseamna ca esti dj. si de multe x nici publicul nu stie ce vrea sa asculta

19 Februarie 2010 | BOA

E mai tare. Puteti vedea pe: http://www.youtube.com/user/artBOA#p/a/u/2/rpmnn1n-4iY Trimite mai departe taria asta. PA
raspunde la acest comentariu

08 Iulie 2010 | replica handbags

Hi there, I dont know if I am writing in a proper board but I have got a problem with activation, link I receive in email is not working...handbags
raspunde la acest comentariu

Popup detector