Am aflat ca exista si dictionar de muzica
28 Februarie 2011 | Alecu

Stiam de dictionarele de sinonime, antonime, Dex, enciclopedice si asa mai departe, dar azi am aflat ca exista dictionare de muzica.

Am disicutat problema in drum spre meditatii. Bucuresti are multe librarii, am intrat intr-una si mi s-a parut initial ca nu vad bine. Din cate am inteles eu, acest dictionar e un ,,must” pentru cei care vor sa lucreze in domeniul muzicii.

Eu de fapt cautam un cadou pentru un fotograf. Nunta varului meu se apropie in curand, i-am gasit un fotograf, e de fapt o ea si vreau sa-i fac un cadou de 8 martie, cand ma duc sa discut detaliile despre eveniment.

Dictionarul de muzica are urmatoarea descriere (l-am gasit si le net): Mijloc de operativa informare pentru cei ce urmaresc manifestarile vietii muzicale ,emisiunile posturilor de radio si televiziune ,pentru cititorii lucrarilor de popularizare a muzicii,Dictionarul este de asemenea un prim ghid pentru o rapida incursiune in teoriile muzicii si un instrument util de lucru pentru orice cititor pornit pe drumurile asimilarii acestei arte.



Postata in:  Music biznis

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod
Popup detector