Blogurile BeatFactor

clubbing

Vizitati
12 Octombrie 2010 | iulian

www.dreamcafe.ro


Postata in:  show-biz  muzica  film  clubbing  funny  Music, Dance with You Tube

0 Comentarii

Elektro Bunker (Paulesti, Prahova)
26 August 2010 | ninu

Povestea buncarului, din mult prea cunoscutul Paulesti, incepe in preajma celui de-al doilea razboi mondial.
Locatia undeground a avut un rol strategic pentru armata germana, buncarul din Paulesti adapostind centrul comandamentului aviatiei naziste, care apara campurile petrolifere din zona Prahovei.
La circa 20 m sub pamant, nemtii aveau o adevarata cazarma: dormitoare, toalete, bucatarie, cantina si bineinteles temutul centru de comandament care supraveghia cu ochi de vultur tot ce misca in zona.
Pe vremea lui Ceausescu, buncarul a devenit un loc strategic de aparare impotriva atacurilor aeriene, iar in Paulesti s-a construit o unitate militara ca a fost funtionala pana dupa Revolutie.
Odata cu desfiintarea unitatii militare, buncarul a fost incendiat in dorinta de a distruge orice urma a sa si aproximativ timp de 15 ani nimeni nu a mai stiu nimic de existenta lui.
Totul s-a schimbat, acum cativa ani, cand vechiul canoc al armatei si terenul din jur si-au schimbat proprietarul fiind achizitionate de la Armata Romana de o persona fizica.
Asta a ramas suprins cand sub movilele din paduricea din fundul livezii conacului a gasit urmele unei constructii.
Incepand ca o joaca si un mijloc de relaxare si explorare, noul proprietar a reusit, ca dupa cativa ani de munca de restaurare, sa redea in folosinta buncarul din Paulesti.

Azi buncarul are aproximativ 600m patrati, 2 nivele, nenumarate camarute si culoare intortochiate, unde ai putea linstit sa te pierzi sau sa te faci pierdut, un aer industrial, underground care aduce a un mini Tresor din Berlin si o temperatura constanta de 16 grade celsius indiferent de vremea de afara.
Camera centrala are aspectul unei grote de 10m adancime, cu un efect sonor cavernuos similar celui din Berghain (pastrand proportiile si sonorizarea).

Anul trecut, in octombrie, a avut loc prima petrecere in locatia reamenajata sub numele de Elektro Bunker. Au participat aproximativ 200 de persoane iar atmosfera a fost creata de Jay Bliss, Dragos Rusu, Alex Modoi si Giuser.

Sambata aceasta va avea loc cea de-a doua petrecere Elektro Bunker.
Profitam de vremea buna de afara si incepem pe zi, la amiaza, in aer liber cu  Ciprian Popa, Miguel Sanchez si Mistor (sosit in ultima clipa in locul bolnavului Readymate).
La 10 seara ne retragem in undeground cu The Filters (live), Thommy, Giuser si Alexandru Jijian.

Pentru o experienta inedita, veniti sambata la Elektro Bunker, in  Paulesti.
Locul arata genial, in the middle of nowhere, fara sa stii daca e zi sau noapte, te poti astepta la orice.
In plus va sfatuim sa va lasati ceasurile si telefoanele mobile in masina sau chiar acasa (oricum n-aveti semnal jos) si sa va faceti pierduti printre betoanele brute, umede si reci pentru o noapte de neuitat.

Bring your sunbathe wear for the day and the jumper for the Bunker.

Mai multe informatii gasiti pe:
www.wix.com/recplay/recplay
www.facebook.com/elektrobunker


Postata in:  muzica  clubbing

122 Comentarii

In fiecare Weekend petrecem in Club Xs
13 Iulie 2010 | Dj_Robby_1986

http://www.clubxs.ro/about-dj


Postata in:  show-biz  muzica  film  fashion  critica-muzicala  clubbing  politica  funny

0 Comentarii

Selena Gomez - Round & Round
30 Iunie 2010 | Rated-Y2J

Se pare ca BestMusic a uitat de Selena asa ca o sa scriu eu in blog chiar daca stiu ca nu  o sa se uite nimeni!

In 18 Iunie Selena Gomez a lansat videoclipul si piesa Round & Round! Filmarea videoclipului a avut loc in Budapesta iar durata a fost de o saptamana de filmari!

Videoclipul are ca durata 3:26 , iar dupa cum Selena ne-a obisnuit piesa este in compania trupei The Scene

Sa speram ca pot sa fac reclama si ca v-a merge:

http://www.youtube.com/watch?v=UfcvO2t8Ntg

Selena Gomez & The Scene - Round & Round:

Round and Round (x4)

You see me standing there
And act like you dont know me
But last night you were calling me
Saying you want me
Oh why you always make me feel
Like I'm the one thats crazy
You feel my heart racing
My-my heart racing

Boy, I need you here with me
We can't go on this way
I'm falling hard for you
And all I can say

We're going round and round
We're never gonna stop
Going round and round
We'll never get where
We are going
Round and round
Well your gonna miss me
Cause im getting dizzy
Going round and round
Round and round

You tried to pull me close
And whisper in my ear
You always told me lies
I cried out all my tears
I pushed my feelings to the side
But then you bring them back
B-bring them back
Now you got me singing

Boy,I need you here with me
We cant go on this way
I'm falling hard for you
And all I can say

We're going round and round
We're never gonna stop
Going round and round
We'll never get where
We are going
Round and round
Well your gonna miss me
Cause im getting dizzy
Going round and round
Round and round

Love me or Love me not
Im starring at the clock
I take them flower petals off
And then I watch them drop
Love me or Love me not
Im starring at the clock
I take them flower petals off
And then I watch them drop

Boy,I need you here with me
We cant go on this way
I'm falling hard for you
And all I can say

We're going round and round
We're never gonna stop
Going round and round
We'll never get where
We are going
Round and round
Well your gonna miss me
Cause im getting dizzy
Going round and round
Round and round


Postata in:  clubbing  critica-muzicala  fashion  film  funny  muzica  politica  show-biz

5 Comentarii

Hipodrome Podcast 002 - Alexandru Jijian
18 Iunie 2010 | ninu

Hipodrome Podcast series continues with Alexandru Jijian, an up-and-coming dj from Bucharest, Romania. With this podcast, he had shown his experimental side. For me this mix is like a very very hot summer day, like the ones we are having right now … The mix has around 90 minutes and it’s starting very deep, then as the heat is getting higher and higher, the mix is going into some ambient stuff. By the time when we passed half of the mix, the heat seems to disappear slightly as the night is coming. The mix takes a sudden turn and goes to straight up techno.

hipodrome002


Postata in:  muzica  clubbing

1 Comentarii

De ce ar fuma cineva narghilea?
12 Mai 2010 | Alecu

Narghileaua a reusit sa cuceareasca toata lumea. De peste o mie de ani, acest instrument de fumat oriental a relaxat si inmiresmat cu arome delicioase tot globul, pornind de la granita Pakistanului cu India si ajungand pana in America, Africa si Europa. De ce este narghileaua atat de speciala?

Daca la inceput narghileaua era formata dintr-o nuca de cocos si un tub atasat acesteia (conform Wikipedia), in zilele noastre a ajuns chiar si un obiect de arta, datorita formei fermecatoare a sticlei sculptate sau a vaselor de ceramica.

Dar totusi... De ce fumeaza lumea narghilea? Va voi prezenta cateva motive mai jos.
Este o noua forma de socializare – cum incep tinerii sa fumeze? In grupurile de prieteni, fie ca vor sa fie „de gasca”, fie ca vor sa-si ingroase vocea, sau doar sa se imprieteneasca. Avand in vedere cate riscuri si efecte negative care vin odata cu tigarile, nu e mai sanatoasa o iesire in oras, la o narghilea? Omul este predispus spre socializare si Societatea cauta mereu noi forme de integrare in diferite colectivitati. Fumatul dupa bloc sau in fata sediului cand esti la serviciu este si demodat si nesanatos.

Varietatea aromelor – tutunul de narghilea nu este acelasi cu cel de tigari. De fapt se fumeaza un amestec de frunze de tutun, melasa si extracte de fructe. Tu ce alegi, aroma de mere, struguri, portocale, menta, trandafir, banane, sau capsuni? Nu te teme, mai sunt si alte arome in afara de cele enumerate de mine.

Este un motiv de veselie – nu ati vazut comedii cu indieni? Pufaie si da mai departe! Povesteste, spune bancuri, pufaie si da mai departe, astfel distractia este in toi si timpul trece mai greu. Ai incercat sa scoti fumul pe nas? Pe urechi este mai greu, dar pe nas este si haios si realizabil.

A devenit un simbol important – ai auzit de „pipa pacii”? Ei bine, nu suntem indieni, asa ca ne vom rezuma la „narghileaua pacii”. Este un mod numai bun de a te impaca, relaxandu-te si savurand aroma preferata.

Cel mai distractiv este sa fumezi narghilea in Bucuresti alaturi de prieteni. Un ceai de portocale cu scortisoara si o narghilea de mere impreuna cu un joc de whist cu amicii sunt solutia cea mai buna de a uita de stres si de a te simti bine.


Postata in:  clubbing

1 Comentarii

Vineri 16 Aprilie Kozo (Sunrise) @ No Name
12 Aprilie 2010 | nonameclub

Vineri 16 Aprilie Hey! After The Ride @ No Name (Timisoara)  Guest Kozo (Sunrise), Ovijay


Postata in:  clubbing

0 Comentarii

B I O G R A P H Y:
23 Martie 2010 | AVIRRA

Born in 1989, Onofrei Bogdan Ionut(aka. Avirra) descovers electronic music at the age of 14 .The passion for music made him start producing in 2007.In september 2009, sends his first track, called "Bustle" to an italian label (Underscore),and only after one month the track is included on a Various Artists.Then he produces three more tracks for another label, this time a german one called (Documenti Sonori Records).This label offers him his first EP, "Diffusion", released at end of last year.Also in decembre his first remix is released, remix made for Mollo, with a track called "Fuck The Nanny",a track signed with Eklero Records, from Italy. Year 2010 is the most relevant for the DJ, as he played in Orphee (Sibiu), Red Carpet (Sibiu), Kapital (Sibiu).He started the year of 2010 with a lot of good tracks, like:Togheter,Hey,Radical,Level 5,My Love,Love Of The Sun,Funny,Pam Pam,Flute Magic,and the remixes for: Swallen,Mollo & Juano Velino,Peka,Gavril''s.These days Avirra has a colaboration with the DJ and Producer "Claude Daniel".Toghether they released, not long ago, the track "Come on".
CONTACT ME PLEASE HERE: dj_avirra@yahoo.com    website www.e-djavirra.tk or www.myspace.com/djavirra 

 


                                        Thank you!


Postata in:  show-biz  muzica  clubbing  funny

0 Comentarii

Eu
17 Ianuarie 2010 | kenzo

Cadar Ovidiu


Postata in:  muzica  film  fashion  clubbing

0 Comentarii

Afterhours Revelion @ Palatul Ghika: Funknutt, AWD House, Alexandru Jijian, Alex Linte & Dirty Pusherman
27 Decembrie 2009 | dirtypusherman

Afterhours Revelion - Palatul Ghika - 01.01.2010
Funknutt (Vlad Caia, Cristi Cons, Fouchat)
AWD House (TBF, Kosta, Narcis, Piftek)
Alexandru Jijian
Alex Linte
Dirty Pusherman
01.01.2010 05:00
Palatul Ghika Doamna Ghica 5
bilet: 25 ron intrare: 35 ron
Informatii si bilete: 0740250360
http://coloring.ro/sundayscoop/?p=502


Postata in:  show-biz  muzica  clubbing

0 Comentarii

Page 3 of 8

Prev 12345 Next

Popup detector