Blogurile BeatFactor

clubbing

Super Petrecere Club Sub Scena si FunkyBiz
15 Martie 2011 | SuperFunky

Daca iti plac distractiile cu super muzica si super DJ, Club Sub Scena din incinta cafe-teatrului Godot -Centrul Vechi vine in intampinare cu super party-uri de Sambata, iar alaturi de FunkyBiz.ro oferta este de necombatut. Vrei sa te distrezi la maxim profita acum de oferta actuala 6 lei pretul de intrare cu un shot si un cocktail de incalzire incluse.
Ce mai astepti ? Intra pe funkybiz.ro si cat ai clipi ti-ai asigurat petrecerea pentru tine si prietenii tai.

Sambata 19 Marti 2011 invitatul serii este Matei Oprina cu The Works

Va asteptam la o petrecere nebuna, nebuna nebuna!!!!


Postata in:  show-biz  clubbing  Music biznis  Music gadget

0 Comentarii

OnOff DJ School - o noua serie de cursuri
07 Martie 2011 | onoffdjschool

La scurt timp dupa incheierea celei de-a patra sesiuni de cursuri, OnOff DJ School anunta inceperea unei noi serii.
OnOff este singura scoala de DJ din Romania care nu se limiteaza la mixaj clasic, pe CD-playere si turntable-uri, si are in suportul de curs teme mai complexe, cum ar fi Digital DJ-ing, notiuni de productie muzicala sau promovare personala.
OnOff este prima scoala de DJ din Moldova, dedicata atat celor care deja lucreaza in domeniu si doresc obtinerea unui Certificat de Absolvire acreditat in ocupatie de DJ, dar mai ales tinerilor pasionati de muzica care doresc sa urmeze aceasta cariera.
Trainerii OnOff au o vasta activitate in domeniu, 10  ani de experienta in cluburile din Moldova, rezidente si invitatii in cele mai importante locatii din zona.

Cristian Istrate [ Istra Tec ]
Notiuni de planificare si organizare a timpului, tipuri de DJ, imagine si marketing personal, cumpararea si selectarea muzicii, tehnici si tipuri de mixaj, alcatuirea setului, organizarea si promovarea unui eveniment, productie muzicala.
Octavian Istrate [ DJ Spark ]
Digital DJ-ing, Alcatuirea setului, echipamente pentru DJi, tehnici si tipuri de mixaj, conditiile tehnice necesare desfasurarii unui spectacol.
Daniel Turculeţ
Sisteme de sunet si sonorizarea spectacolelor
Iulian Petrariu [ Julianno ]
Productie muzicala, relatii profesionalePostata in:  show-biz  muzica  clubbing  critica-muzicala

2 Comentarii

OnOff Speakers Sessions
02 Martie 2011 | onoffdjschool

OnOff DJ School a introdus conceptul de Speakers Sessions invitand la fiecare serie de cursuri un DJ care sa impartaseasca fragmente din experienta sa participantilor.

Prima sesiune l-a avut invitat pe Andy More House, un nume cu sonoritate in randul promotorilor muzicii house in Romania.

Viziunea sa de ansamblu asupra aspectelor si caracteristicilor ocupatiei de DJ l-a adus in randul speakerilor scolii, deschizand astfel seria de evenimente de acest gen.

Pentru a doua sesiune ne-am bucurat  de prezenta binecunoscutul DJ si producator Mihai Popoviciu care a impartasit absolventilor, printre altele, despre cum a invatat sa faca beatmatching, ce inseamna in viziunea sa un DJ bun sau modul in care s-a afirmat prin productie muzicala.Postata in:  show-biz  muzica  clubbing  critica-muzicala  Music gadget

0 Comentarii

[11 Martie] Dyed Soundorom - Posh - Suciu @ Space Club by Lollipop
17 Februarie 2011 | pilif

 Cu o energie fresh si cu forte noi, Lollipop Events s-a gandit sa intampine primavara intr-un cadru luminos si aerisit. Unde in alta parte daca nu la Club Space. 
Cand?
11 martie 
De ce ? 
Surpiza: Lollipop Events prezinta pentru prima data in Bucuresti, Dyed Soundorom.

Povestea francezului incepe undeva pe ringul de dans al clubului parizian Les Bain Douches, unde a fost remarcat de propietarul locatiei care i-a oferit ocazia de a se ocupa, intai ca promoter si mai apoi ca DJ de petrecerile cu caracter underground. Cariera sa a prins contur abia dupa ce a inceput sa mixeze frecvent in cadrul evenimentelor gazduite de celebra locatie The Rex Club. Dyed a primit ulterior invitatii de a mixa din toate colturile lumii, de la Panorama Bar Berlin sau Fabric Londra, Studio 80 Amsterdam. Anul trecut, dupa aproape 10 ani de la prima sa vizita in celebrul DC10 Ibiza, a fost cooptat in echipa faimoasa de rezidenti, echipa din care au facut parte si romanii Rhadoo si Pedro. In 2010 acesta a ocupat locul 36 in topul Resident Advisor. 

Line up-ul va fi completat de catre artistii Lollipop Events
Posh (http://www.myspace.com/posh111 )
Suciu (http://www.myspace.com/sucescovici ) 
Prezenta obligatorie, hainele cat mai colorate, acadeaua si……………DANSAM!
Biletele se pot procura de la locatie in seara evenimentului, fiind in valoare de 30 Lei pana in ora 24 si 40 Lei dupa ora 24.

Pentru guest list va rugam sa trimiteti un e-mail cu numele complet la: guestlist@lollipop-events.ro
Mentionam ca lista este valabila pana la ora 01:00 si pretul de intrare pentru cei inscrisi va fi de 30 RON.


Postata in:  show-biz  muzica  clubbing  Music biznis  Descantec de Romania

301 Comentarii

I`m new on Beatfactor
27 Ianuarie 2011 | djemy

I`m new on Beatfactor.....HELLOOOOO 


Postata in:  show-biz  clubbing  Music, Dance with You Tube

3 Comentarii

Not So Silent Night - second edition - 25 Decembrie 2010 - 06:00 AM
17 Decembrie 2010 | pilif


Reuniunile de familie, impartirile de cadouri, sarutarile sub vasc sunt doar cateva din obiceiurile Craciunului ce iti aduc liniste in suflet…. dar nu si in timpane! 
Echipa Lollipop revine cu a doua editie “Not So Silent Night”. Pregatiti covrigii si portocalele, caci in ziua de Craciun ne vin colindatori frumosi, tineri si talentati. Mai exact, Charlie, Alexandra (Sunrise), Emi (Lollipop), Kozo (Sunrise) si Alecs (Flama) ne vor “colinda” incepand cu ora 06:00, minim 10 ore, in club Embryo, ce isi va redeschide camera mare, inclusiv barul de sus, iar de partea vizuala se va ocupa Camil. 
Vin fiert nu gasiti la bar, dar cu siguranta veti avea parte de alte surprize, ca doar e Craciunul, iar voi ati fost copii cuminti. Cuminți sau fara, Craciun Fericit, baieti si fete! 
 
===============================================
 
Family gatherings, sharing gifts, kissing under the mistletoe are just some of the Christmas traditions that bring you that special peace of mind and silence in your soul .... but not in your eardrums, too! 
Lollipop returns with the second edition of "Not So Silent Night." Prepare the bagels and the oranges because, on the Christmas night, we’ll gather some beautiful, young and talented carolers. More specifically, Charlie, Alexandra (Sunrise), Emi (Lollipop), Kozo (Sunrise) and Alecs (Flama) will go caroling all day long, starting from 06:00, in Embryo club, which will re-open its large room, also including the upstairs bar and the visuals will be taken care by Camil.
You won’t find negus (boiled wine) at the bar, but you certainly may have many other surprises, because it’s Christmas time and you have been good children this year. Good or not, we know how to have proper fun! Merry Christmas, boys and girls!
 
 Facebook Event : http://www.facebook.com/event.php?eid=180591488634555


Postata in:  show-biz  muzica  clubbing  Descantec de Romania

15 Comentarii

A short review on Halloween Night @ Space by Lollipop
08 Decembrie 2010 | pilif

 Un scurt review la seara de Halloween @ Space 
Seturi si poze 

Enjoy,
Lollipop Team

------------------------------

A short review on Halloween night @ Space
Sets and pictures

Enjoy,
Lollipop Team 

---
:: Lollipop Events :: 
:: Facebook Page :: 


Postata in:  show-biz  muzica  clubbing  critica-muzicala  Music biznis

1 Comentarii

Octav Paul
06 Decembrie 2010 | OctavPaul

Salut,

mi se pare interesanta ideea de blog pe site-ul beatfactor.ro, si voi incerca sa-mi exprim cateva idei legate de muzica pe aceasta cale.

Merci, si astept comentariile voastre pe viitor... 


laura iubeste un baiat
05 Decembrie 2010 | laura.madalina

                                                            LAURA MADALINA TE IUBESTE                                                                                                                                                                                          


Petru - M01 Set!
26 Octombrie 2010 | PetruDJ

<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="http://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F6291174&secret_url=false"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="http://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F6291174&secret_url=false" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>  <span><a href="http://soundcloud.com/rares_hd16/petru-m01">Petru - M01</a> by <a href="http://soundcloud.com/rares_hd16">_Petru_</a></span>


Page 2 of 8

Prev 12345 Next

Popup detector