Blogurile BeatFactor

Music biznis

laura iubeste un baiat
05 Decembrie 2010 | laura.madalina

                                                            LAURA MADALINA TE IUBESTE                                                                                                                                                                                          


Ce se intampla cu Legea educatiei?
30 Noiembrie 2010 | Alecu

Studetii au luat atitudine. ANOSR (Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania) i-a adresat presedintelui Traian Basescu o scrisoare deschisa prin care ii cere sa se intalneasca si sa discute probleme din Legea educatiei.

ANSR vrea sa se asigure ca studentii romani nu-si vor pierde drepturile castigate in trecut, aducand amendamente la legea educatiei, conform Studentie.ro.

Din pacate studentii sunt exclusi din consiliul de administratie al universitatii si comisia/modalitatea de alegere a rectorului. Lucrul asta te pune la meditatii: de ce nu vor sa le dea sansa studentilor de a-si spune cuvantul?

In acest moment inca nu s-a luat o decizie cu privire la Legea educatiei. Sa speram ca Parlamentul va lua o decizie in favoarea tinerilor, a viitorului Romaniei.


Postata in:  Music biznis

0 Comentarii

Motivele pentru care sunt fanul Selenei Gomez!
27 August 2010 | Rated-Y2J

Probabil multi va intreba-ti un singur lucru in legatura cu mine si anume DE CE sunt fanul Selenei? Ei bine o sa incerc sa va explic si o sa incerc sa va aduc si pe voi pe drumul cel bun!

Selena este o fata incredibila , care niciodata nu face nimic rau nimanui , trateaza pe oricine de la egal la egal si intotdeauna e amabila cu oricine , desi multi o urasc ei nu-i pasa si merge mai departe peste fiecare obstacol pentru ca stie ca succesul se castiga doar muncind si asta face! Ador foarte mult melodiile ei , ador vocea ei , ador faptul ca pune suflet in fiecare melodie! Melodia care m-a fermecat la ea a fost Naturally pentru ca zice totul bine in acele versuri! Melodia care m-a facut sa devin un fan adevarat a fost Tell Me Something I Don't Know , care este de altfel si melodia mea preferata!

Dar sa vedem si un videoclip cu ea si motivele pentru care o ador:

http://www.youtube.com/watch?v=mmfko0IkaaE


Postata in:  show-biz  muzica  Music biznis  Tare-n top

8 Comentarii

Page 2 of 2

Prev 12 Next

Popup detector