Biografie Victor Stancov

  • Rate

Victor Stancov este cel mai nou membru groove++ Management Romania. La doar 21 de ani si aproximativ un an de experienta in DJing, artistul a reusit sa se impuna pe piata muzicala romaneasca fara probleme, fiind sustinut de artisti precum Vania, Thornado, The Model, Gojira si multi altii. A mixat in cluburi precum Pat, Silver, Expirat, Fabrica sau Temple, cat si in cluburi din afara Bucurestiului precum Tend Timisoara, Student's Place Oradea sau Maximus Mizil, si la evenimente precum House Parade in 2007 si 2008. A urmat apoi o scurta rezidenta in clubul Hala din Bucuresti, unde a avut prilejul sa deschida evenimente pentru artisti ca Tonka, Butch, Jori Hulkkonen sau RadioSlave. De asemenea, Victor Stancov a avut ocazia de a mixa, alaturi de colegii OK Corral, in Anglia, Nottingham, in clubul The Market Bar, unde au trecut nume ca Jesse Jose sau Mr. Oizo.

Anul 2008 a fost unul propice pentru tanarul DJ, acesta fiind nominalizat la categoria Cel Mai Bun DJ Debutant in 2008, in cadrul premiilor Nights.ro si Beatfactor.ro. De asemenea, Victor Stancov a fost nominalizat la aceeasi categorie si in cadrul premiilor Seeme-Sofia 2009, cele mai importante premii pentru muzica electronica din Europa de Est. In cadrul premiilor Nights.ro, acesta a ocupat locul al 5-lea.  Tot anul 2008 i-a adus si un premiu oferit de catre Nights.ro, locul 2 in cadrul concursului de DJ amatori care a avut loc in vara anului 2008, in Parcul Carol. Premiul a costat intr-o invitatie in cadrul emisiunii Nights @ One la One FM.

Radacinile muzicale vin din partea tatalui sau, un amator de jazz, care i-a inspirat pasiunea pentru muzica inca din copilarie. Vangelis, Peter Gabriel, Kraftwerk, Emerson Lake & Palmer fiind primele nume muzicale cu care s-a familiarizat. A urmat apoi influenta Daft Punk si The Chemical Brothers ca tema principala si a ajuns la un trance melodios, orientat spre techno. Astazi, stilul muzical abordat este foarte vesel, orientat catre techno, dar fara a lasa in urma caldura si ritmul Chicago house.

In prezent, Victor Stancov lucreaza la primele productii muzicale, acestea urmand a fi lansate in curand la groove++ recording Romania.Popup detector