Biografie Suciu

  • RateAndrei Suciu s-a nascut in Ramnicu Valcea in anul 1988. Multumita parintilor sai, Andrei descopera pasiunea pentru muzica de la o varsta foarte frageda. Acestia ii dau un prim impuls, prin accesul la o colectie impresionanta de vinil-uri si benzi de magnetofon. De aici si pasiunea sa pentru viniluri.


In 2007 incepe sa organizeze o serie de petreceri la piscina Enigma din Valcea, alaturi de cativa prieteni, unde are ocazia sa imparta pupitrul cu Jay Bliss, Mihai Popoviciu, Praslea, Negru, Maresh, Sebo, El Cezere. Peste putin timp, primeste o oferta de rezidentiat intr-un club nou din Valcea, unde, mixeaza alaturi de Livio, Maresh, Mara, Raul i Vania. In toamna anului 2007 este invitat la Audiomatic alaturi de Praslea si Raresh.


Un an mai tarziu, in iarna 2008, se alatura agentiei Lollipop, unde incepe sa guste ce inseamna sa fii dj cu adevarat.


Suciu incepe anul 2009 in plina ascensiune cu petrecerile de afterhours din clubul Mash-Up din Bucuresti, unde intalneste cativa dintre cei mai indragiti DJ din Romania ( Herodot, Cristi Cons, El Cezere, Kozo, Praslea, Mel-o-dee). Urmatoarele aparitii importante le are alaturi de chileanca Dinky in Clubul Daimon din Bucuresti si de Brothers’ Vibe, pe plaja Lollipop din Navodari, unde se bucura de un real succes. In acelasi an, are parte si de primele iesiri ca DJ din tara, una in Italia (Beat Club(Ivrea), Dr. Sax (Torino), Wipeout si BLOG (Torino), iar cealalta in Spania, Barcelona (Club 242).


In toamna lui 2009, asigura, alaturi de colegii sai de la agentia Lollipop, dimineti de afterhours in clubul Bubbles din Bucuresti.


De curand a inceput sa se axeze si pe productii muzicale, acesta fiind urmatorul vis pe care si-l doreste sa devina realitate. Are in plan cateva piese proprii in viitorul apropiat, dar si unele compuse impreuna cu colegii sai din echipa Lollipop.


Sound-ul sau aparte trezete sentimente puternice in cei care au ocazia sa-l asculte, acesta alternand de la house, tech house i deephouse, nelipsit fiind, intotdeauna, groove-ul.


Printre artitii care l-au influenat i care l-au inspirat, de la inceputul carierei sale de Dj, se numara: Ricardo Villalobos, Thomas Melchior, Soul Capsule, Tan-Ru, G-Man, G-Flame, Mr. G, DJ Q, Whildchild Experience, Brothers`Vibe, Sascha Dive, Rhadoo i Petre Inspirescu.


Incet, dar sigur, prin talentul, ambitia si maturitatea de care acesta da dovada, Suciu isi construieste un nume pe scena clubbing din Romania. Pentru el, ,,limita e cerul’’.
Popup detector