Biografie Rhadoo

  • Rate

Genuri muzicale:
Electro

Artisti similari:
Apparat  Seth Troxler  Alexandru Jijian  DJ Logan  Camil  Four Tet  Snuff Crew

DJ Rhadoo (Radu Cilinca) a debutat ca DJ in 1995. Primele lui gig-uri s-au tinut in cluburi din Bucuresti ca Studio Martin sau Club A. Stilul sau excentric si personalitatea puternica l-au ajutat sa castige reputatie de un DJ de top in Romania. Devotamentul lui Rhadoo pentru muzica si talentul sau cu care si-a atras foarte multi fani, l-au ajutat sa castige titlul de cel mai bun DJ roman in anul 2005, conform Nights Awards.

Rhadoo a pus muzica in mai toate cluburile din tara, cat si cele din Bucuresti. El a reusit sa se mentina in atentia publicului, fie ca a pus muzica in deschidere pentru Paul Van Dyk, Fatboy Slim sau alte evenimente majore organizate de The Mission, fie ca a pus muzica in cluburi ca Studio Martin, Zerrilos, Karma, The Office, La Mania, printre altele. Rhadoo a patruns si peste hotare, cortul DC10 din Ibiza acordandu-i toata atentia. A mixat in deschidere pentru nume ca John Digweed, Lee Burridge, Carl Cox, Sasha, Richie Hawtin, Jimmy Van M, James Zabiella, Seb Fontaine, X-Press 2, Sister Bliss, Danny Rampling, Sandra Collins etc.

Alte evenimente majore la care a participat Rhadoo au fost festivalul Love Parade din Germania, in anul 1999 si 2003, East Power in Sankt Petersburg, Rusia. La capitolul productie, Rhadoo a colaborat atat cu trupe ca Omul cu Sobolani (pentru care a produs remixuri) sau Cristian Paduraru, Pedro. Momentan, Rhadoo este in grija agentiei de booking Sunrise (Bucuresti).
Home page: www.djrhadoo.ro


Popup detector