Biografie Raresh

  • Rate

Dj Raresh, pe numele adevarat Iliescu Rares Ionut s-a nascut pe data de 13 august 1984, in Bacau, oras care ii va cunoaste primul stilul sau muzical. Debuteaza la varsta de 15 ani intr-un club numit Club XXL, punand muzica pentru tineri , in cadrul unor petereceri ce se desfasurau in fiecare dupa amiaza de weekend.

In decembrie 2001 devine rezidentul singurului club exclusiv de muzica electronica din Bacau numit Zebra. Odata ajuns aici are prilejul de a imparti platanele cu Dj romani cum ar fi Rhadoo, Raoul, Professor, Optick, Vali Barbulescu, Demos, Pedro, Rosario Internullo, Marco Briguglia si alaturi de renumiti Dj internationali precum James Zabiela, John Graham, Margaret Dygas si Oliver Mcgregor. Din acel moment muzica devine pentru el " cel mai important lucru din viata".

In 2003, reusind la Politehnica din Bucuresti, sectia chimie, se muta definitiv in capitala unde, incet incet, cu munca si pasiune visele incep sa devina realitate... In vara anului 2004 accepta, alaturi de Dj Demos, rezidentiatul la Ultima playa, in Mamaia, loc care va ramane in memoria lui ca "singura plaja underground" din Romania. Seturi de warmup pentru nume ca Hernan Cattaneo , Deep Dish sau Phil Thompson (Moonface) l-au facut sa-si petreaca mai toate weekend-urile la pupitru. Urmeaza apoi seria The Mission care i-a oferit sansa de a mixa alturi de Timo Maas, Tiesto, Paul Oakenfold. Fiind insa "cel mai mic dintre toti" nu avea cum sa se afirme decat daca putea sa mixeze. Asa incepe perioada de afirmare in toata tara, Raresh mixand in renumite cluburi din Timisoara, Baia Mare, Galati, Bacau, Iasi, Suceava, Ploiesti, Sibiu, Craiova si Constanta.

In primele luni de rezidenta pentru clubul Zebra Bacau, face cunostiinta cu Catalin Ghinea, manager al agentiei de booking Sunrise. Este omul care a crezut dintotdeauna in Raresh si acest lucru se concretizeaza in anul 2005 cand, dupa incheierea rezidentei The Mission, Raresh intra in marea familie Sunrise. Vara anului 2005 il gaseste ca rezident al clubului Motor din Mamaia pentru evenimentele organizate de Sunrise. Aici mixeaza in warm-up pentru artisti ca D. Diggler, Margaret Dygas, Pier Bucci, Pauli Steinbach, Phonique, Josh Wink, Dinky, Troy Pierce & Marc Houle, Guido Schneider, Steve Bug, Magda si Richie Hawtin. In aceeasi vara Raresh mixeaza si alte doua mari evenimente : Guido Schneider & Marcus Schultz @ Yacht Club Keoke Bucuresti si Liberty Parade 2005. Anul 2005 este probabil, cel mai plin din cariera lui Raresh: petreceri in cele mai importante cluburi din Romania, rezidenta la clubul Motor Mamaia, seria de petreceri Automatic din clubul Gossip, Bucuresti si warm-up pentru evenimentul Luciano & Thomas Melchior @ Escape club Bucuresti, organizat de Sunrise. In 2006, Raresh a impartit platanele cu Chris Tietjen in warm-up-ul evenimentului Sunrise ce l-a avut ca invitat pe legenda techno Sven Vath, aflat in turneul The Sound Of The Sixth Season World Tour 2006 @ Kristal Glam Club. Urmeaza evenimentul Magda @ Motor Club Constanta. O luna si jumatate mai tarziu, Raresh a mixat cel mai important (si cel mai lung) warm-up din cariera sa, la evenimentul Sunrise Ricardo Villalobos @ Studio Martin. Urmeaza participarea la Circoloco Party in Motor Mix Mamaia, alaturi de Tania Vulcano, Sossa si Pedro. In incepand cu luna iulie a anului 2006, raresh este reprezentat la nivel international de catre Cocoon Bookig. Mixeaza pentru prima oara in Ibiza, la seara Coocoon @ Amnesia alaturi de Loco Dice si Tobi Neumann. Urmatorul sau gig international are loc in clubul Cocoon Frankfurt, la petrecerea Next Generation alaturi de Chris Tietjen si Alex Smoke live. Revine in Ibiza pentru doua petreceri ce-l au ca invitat: Pandemonium @ DC10 , impreuna cu Tania Vulcano, Vicenzo si Pedro si Closing Party Cocoon @ Amnesia , unde Raresh a mixat in warm-up pentru Ricardo Villalobos si Luciano. Alaturi de Praslea si sprijinit de Sunrise, Raresh demareaza un proiect inovator: Audiomatic Net Radio. In fiecare zi de miercuri incepand cu orele 22, un DJ roman din zona minimal-tech-house mixeaza live si poate fi ascultat online accesand fie www.audiomatic.uv.ro, fie http://audiomatic.titannet.ro:8000/listen.pls. Proiectul a atins editia a 39a si i-a avut ca invitati pe Raresh, Praslea, Rhadoo, Pedro, Ali Nasser, Funky, Demos&Boola, Subformed, Jay Bliss, Mihai Popoviciu, Das Komitee, Kozonak si CZR. Desi are doar 21 de ani si o experienta profesionala de invidiat, Raresh considera ca mai are foarte mult de muncit si de invatat. Ca proiecte de viitor isi propune sa produca muzica in cadrul proiectului [a:rpria:r], label-ul romanesc fondat alaturi de Rhadoo si Pedro.


Popup detector