Biografie Praslea

  • Rate

De la petrecerile ?Greuceanu si Platanele de Aur? din Sibiu pana la warm-up-urile pentru Zip, Luciano, Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice, Matt John, Matthew Dear, Alex Under, Valentino Kanzyani, Karotte, Meshkov, Ellen Alien si John Aquaviva, Praslea a crescut ca-n povesti. Si in plus a fondat proiectul Audiomatic Net Radio impreuna cu Raresh.

Tehnica impecabila si un rafinament deosebit in selectia muzicala i-au adus primele sale gig-uri in afara tarii inca din 2007: DC10 Ibiza in cadrul petrecerilor Circoloco, Varna Bulgaria in cadrul petrecerilor Invader, Chalet Torino in cadrul evenimentului Timewarp Club Edition.

2008 a fost cel mai prosper an de pana acum; Praslea a reusit sa se afirme in cluburi importante din Italia, Germania , Slovenia si Marea Britanie. 2009 il va duce si in Moskova; una dintre cele mai importante confirmari pentru anul ce tocmai a sosit este celebrul club Robert Johnson din Frankfurt.

Praslea s-a dovedit a fi si un potential bun producator. Piesa cu care a debutat pe compilatia Circoloco @ DC10 - 10 Years Anniversary - Part 2 Of 3, lansata la Moon Harbour Recordings, poate fi gasita acum si pe vinyl. Praslea - Jurnal de bord [a:rpia:r] 05


Popup detector