Biografie Phace

  • Rate

In prima liniei a evolutiei sunetului greu neurofunk dupa ani de dedicatie Phace au reusit sa-si dezvolte un sound unic devenind astfel artistii drumandbass numarul 1 din Germania continuand asaltul asupra scenei globale. Phace prin definitie cauta sa impinga soundul la urmatorul nivel. Cu release-uri la cele mai respectate labeluri din lume precum Renegade Hardware, Virus si Subtitles Music, muzica lor trebuie simtita si traita pentru a o percepe corect.

Calatoria muzicala oferita de outfitul drumandbass numit Phace incepe in mintile lui Nicolas Ruoff si Florian Harress care influentati de pionieri ai genului precum Ed Rush & Optical, Photek, Konflict, Matrix si Teebee si-au unit fortele pentru a crea realitatea audio Phace. Aceasta realitate a fost mai departe condusa de elemente Rock, Electronica si Industrial precum si perfectionismul culturii germane.

Lansat de curand albumul de debut Psycho a fost numit ca si cel mai bun LP in germania precum si albumul lunii Mixmag Magazine. Phace au produs deasemnea piese si colaborari alaturi de giganti ai scenei precum Noisia, Teebee, Black Sun Empire si The Upbeats.
Home page: www.myspace.com/phacepunks


Popup detector