Biografie Optick

  • Rate

Genuri muzicale:
Electro

Artisti similari:
Apparat  Seth Troxler  Alexandru Jijian  DJ Logan  Camil  Four Tet  Snuff Crew

Totul a inceput in 1994, cand Bogdan Moldovan aka Dj Optick a descoperit ca isi poate distra colegii punandu-le muzica lui preferata. Cariera muzicala a inceput sa mearga in directia potrivita din acel moment. La varsta de 16 ani (1996) debuteaza cu emisiunea lui la Radio 21 Miercurea Ciuc (orasul natal). Totodata, devine rezident in cel mai mare club din zona. Dupa satisfacerea stagiului militar (2000), se muta la Bucuresti, unde primeste slujba la care visase de mic, DJ la statia centrala Radio 21.

Optick a reusit sa ajunga sa se ocupe de warm-up pentru nume ca Tommy Serano si Azzido da Bass, Lee Buridge in Colours Club in 2001, Misja Helsloot [NL] and Marc Van Dale [NL] in cadrul a doua evenimente Amsterdam Zone Party in 2002, James Zabiela si Jan Carbon in La Mania Club in 2002, Satoshi Tomiie in 2002, John Creamer si Lee Buridge in 2003 (Hysteria Parties), Omid 16B in La Motor Club in Mamaia in 2004, Dj Tonka (Liberty Parade 2006) si multi altii.

A urmat show-ul radio, tot la Radio 21, intitulat Nextlevel, unde a promovat in continuare dragostea sa, muzica house. A gazduit mai multi artisti internationali, alaturi de DJ romani pe cale de afirmare.

Incepand cu 2005, Optick s-a apropiat de productia muzicala, cateva remixuri pentru artisti romani ca Miki, Gica Petrescu, Activ sau Voltaj. Datorita succesului obtinut cu cele 2 remixuri facute in colaborare cu prietenul sau Avi pentru trupa Voltaj Eu cu mine, label-lul Roton a decis sa ii introduca pe cd si vinil. Ultimele sale realizari, imnul oficial pentru Liberty Parade 2005 si 2006, ambele nr. 1 in topuri saptamani la rand si difuzate de statii radio din intreaga tara. Remixurile pentru imnul din 2005 au fost lansate la Sauna Records in noiembrie 2005.

Vara anului 2006 l-a gasit petrecandu-si foarte mult timp in studio. Produce materiale originale si spera sa isi lanseze primul single si album in aceasta vara. Asta se intampla in paralel cu un program cu foarte multe gig-uri in toata tara.
Home page: www.djoptick.ro


Popup detector