Biografie Negru

  • Rate

Negru este Laurentiu Stan, DJ si producator activ pe scena clubbing din Romania de aproximativ patru ani. Backgroundul sau muzical implica studiul pianului timp de 12 ani, la liceul de arta George Enescu din Bucuresti. De altfel, Negru este inconjurat de muzica de mic, fiind influentat si de catre unchiul sau, maestrul Johnny Raducanu.


A debutat ca DJ in 2006 la petrecerile after-hours din clubul Gossip din Bucuresti, petreceri organizate de catre Love Events si Nights.ro. Intr-un timp relativ scurt, Negru a inceput sa fie invitat ca DJ in multe cluburi din tara. A ajuns astfel sa mixeze alaturi de nume grele din miscarea electronica internationala, intre care Loco Dice, Dubfire, Anthony Colins, Alex Under, Markus Fix, Ame si multi altii. A deschis si concertul celor de la The Chemical Brothers, in cadrul evenimentului TheMission de la Sala Polivalenta.


De-a lungul timpului, Negru a mixat in cele mai importante cluburi din Romania, intre care Kristal Glam din Bucuresti, Studio Martin din Bucuresti, Midi din Cluj – Napoca, La Mania din Mamaia si altele. Este singurul artist roman care a facut warm-up pentru Danny Tenaglia (The Mission, aprilie 2008); acesta din urma s-a aratat incantat („Please give it up for Negru, he is a wonderful dj, he's got the groove, exactly what i needed before me”). Si Loco Dice se numara printre cei care i-au laudat setul de warm-up, dupa evenimentul din Studio Martin, 15 martie 2008.


In ultimii ani, Negru a lansat mai multe productii proprii la label-uri internationale, intre care Cecille Records, Rekids (label-ul lui Radio Slave), Deep Moves, Soweso si All Inn Records. Si asta e doar inceputul.Popup detector