Biografie Mihai Popoviciu

  • Rate

Genuri muzicale:
Electro

Artisti similari:
Apparat  Seth Troxler  Alexandru Jijian  DJ Logan  Luciano  Camil  Four Tet

Nascut in 1981, Mihai Popoviciu descopera muzica electronica prin intermediul emisiunii "Berlin House" de la postul german de televiziune Viva. Urmeaza 4 ani in care este obsedat de stilul techno. Mai tarziu, prin 2000, incepe sa asculte electro si se apuca de productie.
Dupa cativa ani de incercari mai mult sau mai putin reusite, in 2004, trimite un demo la Gigolo Records in Germania, unde Dj Hell hotaraste ca piesa lui, "Sexy Spenders", sa apara pe "International Deejay Gigolos Compilation 8", alaturi de nume mari ale genului electro precum Tiefschwarz, Savas Pascalidis, David Carretta, Kiko, Mick Wills, Richard Bartz si multi altii.

Dupa cateva luni de la aparitia compilatiei, Mihai Popoviciu lanseaza "Tales From The Moon", un EP de 4 piese la aceeiasi casa de discuri - Gigolo Records. In vara lui 2006, va urma un nou release pe vinyl la Disuye Records din Hong Kong, release rezultat din colaborarea lui Popoviciu cu Markus Homm.

Ca DJ, Mihai Popoviciu mixeaza electro, cel mai important gig al sau fiind cel din vara lui 2005, cand a mixat la renumitul Club WMF din Berlin alaturi de Dj Hell, John Selway, Kiko, Jor-el, Le Chic si The Model. A mai mixat la Iasi, Oradea, Brasov, Cluj, Sibiu, Bistrita si de curand in Polonia.


Popup detector