Biografie Livio & Roby

  • Rate

Genuri muzicale:
Electro

Artisti similari:
Apparat  Seth Troxler  Alexandru Jijian  DJ Logan  Camil  Four Tet  Snuff Crew

Istoria a scos la iveala multe cupluri celebre care au rezistat de-a lungul timpului. Pe scena muzicii electronice din Romania, Livio & Roby sunt unul dintre ele.


Roby, pe numele adevarat Robert Precup, din Bucuresti si Livio din Ramnicu Valcea, cei doi se intalnesc in 2005, atunci cand Livio decide sa se mute in Bucuresti. La scurt timp, celor doi li se alatura George G si astfel se naste proiectul Monochrome - cunoscut ulterior drept Premiesku. Acest proiect scoate la suprafata si pasiuni pitoresti pe care cei trei le manifesta in propria lor muzica. Fiecare dintre ei este diferit si cu un background muzical aparte.


Livio este unul dintre cei mai longevivi Dji din Romania, marturie stand seturile sale din faimosul club La Mania, seturi care depaseau chiar si 12 ore. Inca de la inceputul anului 2005, proiectul Livio & Roby surprinde printr-o ascensiune remarcabila piata internationala a muzicii electronice. Mai multe productii sunt concretizate in release-uri oficiale la label-uri ce nu mai au nevoie de nicio prezentare, incepand cu Viva si continuand cu Cecille si Fumakilla. La scurt timp dupa ce se cunosc, Livio & Roby isi dau seama de afinitatile muzicale si semneaza prima piesa impreuna, intitulata “Bitter Sweet”. Piesa respectiva este mai mult o provocare spre un nou sound, pe care mai tarziu artistii si-l definesc si si-l asuma. Peste toate acestea sta o relatie de parteneriat absolut speciala.


“Putem spune ca noi, ca si concept, am fi destul de eclectici. Obisnuim sa combinam mai multe stiluri de muzica electronica, in functie de eveniment si de stare; in principiu cam orice se combina si se incadreaza in muzica "house", respectiv "deep house", si poate chiar sa sune intr-o arie ce incadreaza stilul minimal si detroit”.


Fie ca pun muzica in fata a mii de oameni, in cadrul unor evenimente majore, sau la petreceri mai intime, Livio si Roby manifesta aceeasi pasiune si reusesc intr-un mod natural sa se apropie de publicul pentru care canta. Prezenta aparte a celor doi artisti la pupitrul de DJ, plus o serie de release-uri care starnesc atentia chiar si celor mai sceptici critici, le aduce si propriile seri Desolat, concept de petreceri ce ii apartine lui Loco Dice. Cu integritate si dragoste, Artist Alife (agentia de booking si impresariat artistic a lui Loco Dice) le ureaza bun venit in familie, la inceputul anului 2009.


Desi fiecare dintre cei doi artisti este diferit in felul lui, impreuna se intrepatrund din punct de vedere muzical, etaland astfel tot ce e mai bun din muzica electronica de dans.Popup detector