Biografie Kozo

  • Rate

Genuri muzicale:
Electro

Artisti similari:
Apparat  Luciano  Seth Troxler  Alexandru Jijian  DJ Logan  Camil  Four Tet

Inca din copilarie lumea lui Kozo s-a invartit in jurul muzicii. Fie ca simplu ascultator mai apoi clubber fie implicat activ ca jurnalist sau ... in cele din urma dj. Ultima ocupatie ii mananca timpul de aproximativ 5 ani si ii aduce totodata si cea mai mare satisfactie.

Fie ca este vorba de techno sau house, funk sau minimal seturile sale sunt o calatorie groovy si de ce nu ... techy in lumea dansului contemporan. Majoritatea cluburilor din Bucuresti l-au avut ca invitat dar si o mare parte din cele din tara. De 3 ani se afla in rosterul agentiei Sunrise.

A pus muzica de-a lungul timpului alaturi de Zip, Rhadoo, Raresh, Dj Sneak, Ricardo Villalobos, Tania Vulcano sau Locodice fie in cluburi ca Studio Martin sau Session (in ambele a fost rezident) fie in cadrul petrecerilor mai mari ca Sunwaves Festival. De asemenea a mixat in cluburi din afara tarii cum ar fi Silo (leuven/bruxelles) underground (ibiza) sau odeon thatre (amsterdam). Ultimele vesti despre kozo ni-l prezinta in cardasie cu el cezere si praslea insa scopul lor nu este inca cunoscut. se pare totusi ca ar avea legatura cu distractia.

De curand Kozo a intrat si in familia arpiar cu o productie semnata kozonak pe discul cu numarul 05 alaturi de colegii Afumati, Praslea si Cristi Cons. Restul vine de la sine.
Home page: www.myspace.com/kozodj


Popup detector