Biografie Junkyard

  • Rate

Cezar Stanciulescu a.k.a Junkyard a inceput prin 1994 ca MC, colaborand in diverse proiecte alaturi de prieteni prin aparitii live, inregistrari, jam session-uri etc. Stilul abordat atunci era o imbinare de hip-hop cu trip-hop..

In 1996 a initiat alaturi de mai multi prieteni trupa Junkyard, combinatie setata pe versuri in engleza, aspect deloc "tolerat" de casele de discuri din acea perioada. Dupa mai multe productii din aceasta zona la sfarsitul anilor ‘90 l-a invitat pe Lalo sa i se alature in Junkyard. Dupa cateva aparitii, drumul celor doi s-a despartit temporar. Intre timp Cezar a inceput munca de studio ca producator audio, activitate ce dureaza si in prezent la Trust Productions, un studio preponderent axat pe publiciate. Experienta acumulata in acest domeniu l-a ajutat sa se initieze in compozitie, sound design, mastering si alte subdomenii de tip audio. In 2003 a intrat in Suie Paparude alaturi de Michi si Dobrica ca MC, vocal si mai nou si pe compozitie. Despre aceasta epopee aflati detalii pe www.suiepaparude.ro.

La inceputul anului 2007 s-a hotarat alaturi de Lalo sa mixeze live ca DJ, considerand aceasta o buna oportunitate de a testa live propriile productii.Popup detector