Biografie Indie Jules

  • Rate

Iulian Cuculea, pe numele sau adevarat, este producator de EDM si omul din spatele aliasurilor Digital nature si Jules und Jazper. Pe aliasul Digital nature, in prezent aflat in moarte clinica, a avut nenumarate release-uri la unele dintre cele mai respectate case de discuri de pe scena trance, cum ar fi: Armada Music, Spinnin’ Records, Discover, Monster Tunes, Deepblue, Mondo Records, etc.


Piesele sale si-au facut loc printre playlist-urile tuturor DJ-ilor de top de pe aceasta scena, printre nume se numara: Tiesto, Armin van Buuren, Paul van Dyk, Above & Beyond, Eddie Halliwell, Judge Jules, Markus Schulz, Ferry Corsten, etc. Numele sau a aparut si pe unele dintre cele mai importante compilatii de gen: Cream Ibiza, Armada presents Tranceworld, Trancemaster, Ministry of Sound Trance Anthems, TechnoClub, Discover presents Live As, Mellomania, Alter Ego Sessions si multe altele.

Aliasul Jules und Jazper este noul sau proiect alaturi de olandezul de Jasper van den Ende. Acesta este axat pe stilurile Tech-House, Techno si chiar Nu-Disco. Noi informatii despre acest proiect si release-uri vor aparea cat de curand.

Seturile sale sunt mereu diferite si extravagante, pe langa sound-ul sau techno/tech-house poti auzi piese Indie Rock sau chiar Punk.

Radio show:

Jules und Jazper - Minimal farm on DI.FM (www.di.fm) – in fiecare a doua Marti a lunii pe DI.FM - Minimal Channel la ora 19:00 CET.

www.myspace.com/julesjazper

www.myspace.com/digitalnature

 Popup detector