Biografie Haute Culture

  • Rate

Mihai Dobre aka Haute Culture este unul din fondatorii trupei de muzica electronica Suie Paparude. Nascut in Drobeta Turnu Severin, Haute Culture s-a mutat ulterior in Bucuresti, iar de curand este vazut din ce in ce mai des la pupitru ca DJ.

Cu toate acestea, numele de Haute Culture este in primul rand strans legat de Suie Paparude iar mai apoi de activitatea de DJ a lui Mihai. Fie ca este break-beat, electro sau techno, serile cu Dobrica devin din ce in ce mai interesante si pline de viata.

n anul 2004 mixeaza din nou prin cluburile din tara, alaturi de James Zabiela, Hybrid, Freestylers n cadrul unui eveniment realizat de British Council si realizeaza un remix al piesei Wamintirile al trupei Alternosfera, remix realizat impreuna cu D-laid. Piesa a fost difuzata n cadrul unei emisiuni radio BBC 1 si a fost inclusa n setul mai multor DJ prezenti la Breakspool Awards 2005, la fel şi n format vinil pe Compilatia TM04BASE.

n 2005 mixeaza alaturi de Hybrid la un nou eveniment Mission, iar in iunie-august 2005 participa la un turneu Avon, in 34 de orase din tara, evenimnete organizate open-air, n pietele centrale din oraşe la care au participat mii de oameni, fiind singurul dj prezent la acest tip de evenimente.

n august 2005 participa alaturi de alti dj-i romani n turneul Coca-Cola n alte 6 oraşe din Romnia şi datorita evenimentelor din cadrul Clubului Motor, sub egida Cocoon Records vs Sunrise, are revelatia inserarii n seturile sale muzicale şi elemente de techno, minimal şi acid-house.

n 2005, a fost invitat sa mixeze n deschiderea lui Elite Force la Kristal Glam Club şi a celor de la Hybrid, n club Studio Martin, apelnd de aceasta data la seturi de exceptie ncadrate n mare parte n stilul techno.
A mai mixat de asemnea n deschiderea mega concertului Fatboy Slim, organizat anul trecut de The Mission la Ultima Playa n Mamaia.

Astfel, Haute Culture mbina placut un echinox de stiluri muzicale, placut auzului şi ct se poate de original, foarte groove-it şi varsator de voie buna.


Popup detector