Biografie Filterheadz

  • Rate

Genuri muzicale:
Techno / Electro

Artisti similari:
Apparat  Marika  Luciano  Eric Prydz  Brothers' Vibe  Mahony  DJ Greeg

Filterhedz sunt doi frati talentati din Belgia Bert si Marteen Wilmaers. Marteen si-a dorit sa fie un animal in Muppet show iar Bert isi propuse la varsta de 17 ani sa ajunga cel mai rapid cantaret de chitara din lume.

Au facut primii pasi muzicali undeva in jurul anilor 80 Bert la chitara si Maarten la tobe si si-au urmat visul de a ajunge staruri rock. Insa asta nu a durat prea mult si dupa o vreme si-au dat seama ca cel mai usor mod de a canta in fata a mii de oameni in toata lumea era sa devina Dji si producatori de muzica dance.

In 98 cei doi frati isi incep cariera propriu-zisa in muzica dance la casa de discuri belgiana Headroom Music. Managerul label-ului Bart Grinaert vede potentialul celor doi si ii ia rapid sub aripa lui. Dupa cateva lansari sub diferite alias-uri, ei decid sa ramana la Filterheadz. In curand dupa asta incep sa lucreze la remix-uri pentru label-uri importante ca Hooj, Platipus, Nebula & Deviant. Apoi senzationalul Sunshine lansat la label-ul lui Carl Cox, Intec, descris ca un track latino techno ajunge sa fie hitul favorit din Ibiza in acel an.

Acum Filterheadz lucreaza pentru noul lor label Love Distortion lansat in octombrie 2005, impreuna cu vechiul lor prieten de la Headroom - Bart Grinaert aka Housetrap. Cea de-a doua lansare a fost deja anuntata - The Way produsa de Housetrap, urmand succesul cu primul release al label-ului Cartagena. The Way contine doua mixuri semnate Housetrap si un remix Filterheadz.
Home page: www.filterheadz.com


Popup detector