Biografie Ellen Allien & Apparat

  • Rate

Ellen Fraatz, cunoscuta drept Ellen Allien, mixeaza din 1992. De atunci si pana astazi, realizarile ei ca artist sunt atat de multe incat nu ajung doua maini pentru a le enumera pe degete. Daca in 1994 lansa casa de discuri Braincandy, artista a decis ca dupa sase release-uri, sa o inchida. La foarte scurt timp a aparut unul din cele mai bune label-uri de muzica techno si electro din Berlin, si anume Bpitch Control.

Ellen Allien s-a nascut in Berlin si acum tot acolo locuieste. Acolo are si sediul case de discuri Bpitch Control si tot in acel oras are sedintele de brainstorming cu ceilalti artisti ai casei de discuri. Ellen este o persoana indrazneata, hotarata, cu simtul umorului, insa uneori prea energica. A mixat cam in toate cluburile de renume din lume si nu este exclus ca anul acesta sa ne faca si noua o vizita.

Apparat este Sascha Ring, un artist german in toata puterea cuvantului. Aparitiile sale live raman lasa intotdeauna publicul cu gura cascata, si, mai mult, productiile sale de studio aduc in prim plan un sound aparte. Dupa trei ani, a fost lansat noul sau album, intitulat Walls (Click pentru recenzie). Este lansat la propriul label, Shitkatapult, fondat impreuna cu Marco Haas alias T.Raumschmiere.
Home page: www.bpitchcontrol.de


Popup detector