Biografie Eddie Halliwell

  • Rate

Genuri muzicale:
TRANCE

Artisti similari:
Tiesto  Judge Jules  ATB  Indie Jules  Christopher Lawrence  Paul Van Dyk  Cosmic Gate

Indragostit de Dj-iala de la varsta de numai 15 ani si frustrat de faptul ca nu-i era inca permis accesul in cluburi, Eddie si-a concentrat atentia spre un curs de Music Technology. Aici si-a dus pasiunea si creativitatea la urmatorul nivel, dezvoltandu-si celebrele scratchuri care acum arunca in aer orice club in care intra. Iubit de multi, invidiat de multi, Eddie Halliwell e o legenda vie, si isi scrie paginile cu fiecare week-end ce trece.

Resident al catorva dintre cele mai renumite petreceri - GoodGreef, GodsKitchen, Gatecrusher si Cream la clubul Amnesia, in Ibiza - Eddie Halliwell este unul dintre Dj-ii care trebuie vazuti pentru a fi apreciati cu adevarat. Cu o dragoste molipsitoare pentru ceea ce face, este unic in lume. Stilul sau energetic si scapat de sub control cu care isi intretine clubberii il fac un adevarat entertainer.

Eddie este acel DJ care se hraneste cu energia si placerea publicului, urcand nivelul tot mai sus pana cand explodeaza intr-o nemiloasa ploaie de scratchuri si combinatii de efecte.
Home page: www.eddiehalliwell.com


Popup detector