Biografie Dana Nicula

  • Rate

Reprezinta, fara nici o indoiala, definitia clubber-ului. O veterana atat in ceea ce priveste clubbing-ul din Romania, dar si cel din strainatate. A fost de atatea ori in Ibiza, incat se credea, la un moment dat, ca nu se mai intoarce de acolo. Nu cred ca exista vreun dj pe care sa nu-l cunoasca, si cu care sa nu se fi imprietenit. A inceput sa asculte muzica electronica in perioada Zerillos/Karma si spune ca uneori duce dorul acelei perioade.

Daca exista o persoana in cuvantul careia sa ai incredere atunci cand iti spune ca un party e de success, sau nu, cu siguranta ca Dana Nicula este acea persoana! Plimbareata din fire, Dana fuge destul de des intr-un weekend break doar pentru a-si toci baschetii pe la vreo petrecere din lumea larga.
Ii place muzica, ii place feeling-ul clubului si in primul rand, ii place sa danseze.

Are o experienta de 5 ani in radio si o voce unica, pe care cu siguranta o recunoasteti. Anul acesta emisiunea a carei gazda este, Nights @ One a castigat locul intai la premiile Nights.ro, singurele premii de clubbing din Romania, la categoria Cea mai buna emisiune radio de clubbing.

De curand s-a apucat serios de mixat, iar acum va puteti astepta oricand s-o intalniti la un party, chiar in orasul vostru. ONE FM Club Station reprezinta un pas inainte pentru Dana, intr-o lume pe care o cunoste si care i se potriveste foarte bine.
Home page: www.onefm.ro


Popup detector