Biografie Christian Smith

  • Rate

Christian Smith este la origine suedez, iar acum isi petrece cea mai mare parte a timpului in Barcelona. Cu un background muzical solid in spate, Christian este detinatorul casei de discuri Tronic Music, insa totodata este si cel care a lansat muzica pentru cateva label-uri majore care sustin muzica electronica. Numele de Tronic Treatment ii apartine tot lui. Reprezinta clubul din New York dar si rezidenta din Barcelona.

Alaturi de John Selway, Christian a reusit sa scoata la iveala cateva release-uri foarte apreciate, pe buna masura. Si asta la labeluri ca Intec Records al lui Carl Cox, Primate records sau Underwater Records. De curand, Christian a lansat o noua compilatie Tronic Treatment, pentru labelul slovac Explicit Musick, CD ce continua seria de compilatii Ekspozicija. O recenzie a compilatiei gasiti si la sectiunea noastra de recenzii CD.

Smith este unul dintre cei mai reprezentativi artisti ai genului housey techno, cu influente funky. El reuseste sa isi construiasca seturile intr-un mod care sa satisfaca publicul, plecand de la minimal techno la house, techno si chiar electro cu vocals. Spera ca in 2007 sa ajunga si in Romania si ne povesteste cate ceva despre un album de artist. Il gasiti la djchristiansmith.com.
Home page: www.djchristiansmith.com


Popup detector