Biografie Carl Kennedy

  • Rate

Carl Kennedy este unul dintre cei mai aclamati DJ de pe scena muzicii house, urmand acelasi drum spre succes ca si alti reprezentanti de seama ai genului - Roger Sanchez si Erick Morillo.

Este de origine britanica, dar la sfarsitul anilor '90 se muta in New York, unde isi incepe cariera punand muzica pentru evenimente fashion de clasa - lansari Diesel, Jean Paul Gaultier si Calvin Klein. In 1998 ajunge rezident intr-un club mic din New York - clubul GBH. Kennedy considera ca petrecerile sale au potential sa revitalizeze scena dance din uriasa metropola americana. 5 ani mai tarziu seria de petreceri "Friday Night" din GBH devine un "must have" al fiecarui weekend. In momentul de fata, GBH a intrat in prima liga a cluburilor selecte din oras, clubul si-a schimbat numele in CENTRO - FLY si a fost votat "America's No.1 Club".

Kennedy i-a avut alaturi, ca invitati, pe The Chemical Brothers, The Crystal Method, Roger Sangez, Derrick Carter, Miguel Migs, David Morales, Tony Humphries, Pete Tong, Darren Emerson, Laurent Garnier, Doc Martin si...prea multi pentru a fi mentionati...

In ultimii 4 ani, Carl Kennedy a intrat la pupitru in cele mai faimoase cluburi din SUA pana in Europa, Rusia, Australia, unde a performat alaturi de numele grele ale scenei house - Dimitri From Paris, Francois K, Graham Gold si Mr. C.

Kennedy isi continua rezidenta in Centro - Fly (pentru care a lansat si o compilatie in serie) si Miss Moneypennys. Pentru asi promova release-urile, pe data de 4 iulie 2003, Carl Kennedy a fost invitatul de main din clubul Pacha - Ibiza. In aceiasi seara au performat Pete Tong, David Morales si Todd "The God" Terry.

Kennedy a fost intervievat live de Pete Tong (Radio 1) din Cafe Mambo. Prima productie a Carl Kennedy - "JFK" a ajuns "Essential Selection" in iunie 2003. In acelasi an a pus muzica in cadrul Love Parade (Budapesta) pentru o multime uriasa de clubberi - peste un milion de oameni.
Home page: www.carlkennedy.com


Popup detector