Biografie Benoit & Sergio

  • Rate

Benoit & Sergio nu produc piese, ci transmit povesti. Stilul acestui duo de succes a fost puternic influentat in primul rand de scena de muzica din Washington DC, totul fiind conturat in jurul muzicii house, dar cu influente puternice din zone mai indie ca Talking Heads, Pavement si Roxy Music.


Produsul muzical ce a rezultat din acest amalgam este de o energie debordanta, reusind sa intretina atmosfera impecabil, dar in acelasi timp le ofera ascultatorilor un motiv in plus pentru a dansa. Benoit si Sergio au debutat in aceasta formula in 2009 cu EP-ul "What I've Lost", lansat la label-ul lui Bruno Pronsato.


"Midnight People", primul single al acestui duo, lansat la Spectral Sound, isi schimba directia muzicala si da startul unei serii de melodii care este clar dedicata iubitorilor de petreceri techno. Dupa cum afirma Benoit, “o piesa extraordinara ar trebui sa aiba un sound incredibil, ritm si, in acelasi timp, melodie”. Facand abstractie de conceptul de genuri muzicale, muzica lor insumeaza toate cele trei calitati enumerate anterior.Popup detector