Biografie Audiofly

  • Rate

Audiofly este unul dintre proiectele exemplu pentru evolutia n 2006, pe lng Presslaboys, DJ Remo, Dinno Lenny and so on and on and onVom dedica acest articol lui Luca Saporito şi Anthony Middleton care şi-a conturat deja un puternic experimental sound, descris de ei ca deadly, dirty, jackin, tech meets electronic house.

Dac muzica devine din ce n ce mai greu de descris, m ntreb dac vom ajunge n situtia de a ne fi greu s o şi ntelegem. Cu Audiofly nu mi pun astfel de probleme, productiile lor ridic un club n aer, iar rezidenta din vara 2006 de la serile Viva din Space, Ibiza, au demonstrat-o cu vrf şi ndesat.
Cei doi au lansat piese sub numele Audiofly ncepnd cu anul 2004 şi de atunci se bucur de succes. Lovitura au dat-o ns n 2005, cnd Circles, un material featuring Priscilla, o cntreat de jazz a devenit hit al WMC, fiind mixat de artişti ca Sasha, Sister Bliss şi Nic Fanciulli.

Anul urmtor au intrat la Excession alturi de cei mai mari DJ şi productori, iar una dintre cele mai mixate piese a anului a fost n mod cert remixul la DJ Remo Mizar (Viva Recordings). Piesele lor au intrat pe diferite compilatii, de la Lights Out 2 Steve Lawler pn la 3D Satoshie Tomiie.

Luca şi Anthony au dezvoltat ntre timp alte dou proiecte: Audiofly X, pentru piese mai minimal, şi un featuring cu Stuart Geddes sub numele de Rekleiner. Dup colaborarea cu Scarlett Etienne (trebuie s ascultati neaprat Loose Lips Sync Ships) urmeaz materiale cu Paul Harris de la Dirty Vegas şi James Talk.

Audiofly au aprut de ceva timp n zon, dar cu noile productii care devin din ce n ce mai puternice şi rezidenta din 2006 de la Space, este clar c furtuna Audiofly s-a declanşat şi trebuie s ne aşteptm la multe din partea bietilor! Nic Fanciulli

Sunt dependent de groove-ul lor. Nu m pot abtine! Satoshi Tomiie
Audiofly sunt geniali, rezidenta din vara 2006 de la serile Viva din Space, Ibiza, demonstreaz valoarea celor doi. Sound-ul lor este deep şi nebun, este clar c sunt unii dintre cei mai buni productori la ora actual! Steve Lawler
Home page: www.audioflymusic.com


Popup detector