Tags

Add N to X - Plug Me In

 Ultimul, dar nu cel din urma, si in niciun caz cel mai cuminte. Avand in vedere titlul piesei, va dati seama singuri de actiunile inter-umane care se desfasoara in acest videoclip.

Demon - You are my high

Idei despre cum sa inchizi gura unui om:

Robbie Williams - Rock DJ

OK, recunoastem, ne-am indepartat putin de la muzica electronica 100%, si am ajuns cu aceasta piesa intr-o zona destul de pop, ba chiar foarte pop . Totusi, mai auzim cateva elemente disco '80s, deci ar trebui sa ne scuze. Ceea ce ne scuza complet este faptul ca e foarte greu sa rezisti sa nu recomanzi acest videoclip in care Williams se...

Bjork - All is full of love

Ca sa nu spuneti ca nu avem si o latura sensibila, am ales si videoclipul All is full of love, regizat de incredibilul Chris Cunningham pentru Bjork . Un videoclip extrem de subtil care ne spune direct ca "si robotii e oameni cu sentimente".

Flying Lotus - Parisian Goldfish

Daca tot am vorbit mai devreme de Aphex Twin, acum vine un videoclip tot de la Warp, semnat Flying Lotus, si piesa Parisian Goldfish . V-am mai povestit in cateva stiri despre acest video, iar avand in vedere actiunile culturale intreprinse de cei doi din videoclip ar fi fost de-a dreptul jignitor pentru Warp sa nu-l includem aici.

Aphex Twin - Windowlicker

Era imposibil ca Aphex Twin sa lipseasca din acest clasament, mai ales cand Chris Cunningham a regizat pentru el acest videoclip atat de atipic, sinistru si plin de elemente ba explicite, ba subtile, de nu mai intelegi nimic. Tipic Richard D James. Doar ca un reminder, acest videoclip era, candva, difuzat la televizor.

Tosca - Honey

Trecem de la petrecerile de grup in apartament, cu stimabil domnisoare imbracate in chiloti cu fluturasi si animalute cute, si ajungem la un videoclip mult mai stilat si mai.. sticky.

Sebastien Tellier - Kilometer

Din categoria un barbat si multe femei, Sebastien Tellier este actorul principal in acest videoclip la fel de "tandru" ca si piesa. Kilometer este inclusa pe cel mai recent disc al artistului, iar clipul, exceptand cadrele foarte "hot", are si o doza de umor cel putin sarcastic.

Simian Mobile Disco - Hustler

Primul videoclip din acest list este marca Simian Mobile Disco, si piesa Hustler. Desi nu am mentionat in prezentare, mai exista si varianta o femeie cu multe alte femei, fara niciun barbat.

Cele mai sexy 10 videoclipuri

Ca sa incepeti aceasta saptamana friguroasa intr-un mod putin incins, BeatFactor va recomanda o lista cu cele mai hot, sexy si "kinky" videoclipuri de muzica electronica, din toate zonele acesteia. Materialul acesta este inspirat de cel publicat de revista online xlr8r.com , care a adunat intr-un singur loc videoclipuri cu...


Popup detector