Discografie Beck

Modern Guilt

Modern Guilt

Aparut in:2008-07-08

Label:Interscope Records

  • Rate

Recenzia albumului

Dupa ce in 2006 a avut critica la picioare, cu excelentul "The Information", Beck recidiveaza cu acest material absolut fantastic.

Mai rar a vazut lumea muzicala un album care sa fie atat de...la obiect, atat de intens, si totusi atat de relaxat si cald. "Modern Guilt" e construit din 10 compozitii care te lasa, efectiv, fara replica, complete si complexe, de durata ideala, fara nimic in plus sau in minus, de o energie dozata perfect, cu imbinari de stari emotionale ce par a fi create de un fin psiholog.

In acelasi timp, "Modern Guilt" e o combinatie delicoasa de rock psihedelic, minimalism si folk, o combinatie particulara care pune in lumina individualitatea acestui artist ce continua sa uimeasca.

Este incredibil cum unele piese reusesc sa imi aminteasca, in 2008, de un muzician ca Syd Barett (primul vocalist Pink Floyd) si de psihedelismul anilor ’70.

Beck a devenit, in sine, un stil muzical, si inca unul care promite sa nu isi epuizeze niciodata savoarea si frumusetea. Desi toate sunt absolut dansabile, track-urile sale induc o stare de melancolie, de halucinatie calma si controlata.

Nu pot individualiza nici o piesa de pe acest album, toate sunt bune si toate contribuie la unitatea materialului, material care curge de la un cap la altul, decis.

Sper ca cineva sa se gandeasca, in viitorul apropiat, la un concert Beck in Romania. Eu, unul, as fi in primul rand.

Auditie placuta!

cronica de Mihnea Blidariu


 


Tracklist

Adauga toate melodiile in playlist!


Orphans Versuri   Vezi clip
Gamma Ray Versuri    
Chemtrails      
Modern Guilt Versuri   Vezi clip
Youthless Versuri    
Walls Versuri    
Replica Versuri    
Soul Of A Man Versuri    
Profanity Prayers Versuri    
Volcano Versuri    

Adauga Comentariu:


Nickname


Mesajul


Cod de securitate

Cod


Popup detector