burn Residency 2014: au inceput inscrierile; Carl Cox si Pete Tong, mentorii programului

19 Februarie 2014 romania bestmusic Best Music

burn Residency, cea mai mare competitie globala de DJ, dezvoltata de burn studios si aflata la cea de-a treia editie, anunta primii doi mentori din cadrul programului - Carl Cox si Pete Tong.


Cei doi DJ sunt recunoscuti pentru rezidentele lor la cluburi prestigioase, emisiunile radio si chiar si propriile afaceri. Experienta lor in domeniul muzicii electronice isi va pune amprenta asupra celor mai talentati DJ care trec de etapele locale ale programului si ajung in bootcampul din Ibiza, ajutandu-i sa-si dezvolte la maxim talentul de DJ.


In Romania, competitia on-line de mixuri lansata pe 1 februarie este in plina desfasurare, avand pana in prezent aproape 200 de inscrieri. Pana pe 15 martie, toti pasionatii de muzica electronica sunt asteptati sa-si dovedeasca talentul si sa isi inscrie mix-ul direct pe Facebook, la adresa www.facebook.com/burnEnergy


Evolutia DJ-ilor care au intrat in competitie poate fi urmarita tot pe Facebook, la aceeasi adresa iar publicul va juca un rol important in procesul de selectie: fanii muzicii electronice vor face prima selectie de mixuri, votand online DJ-ii preferati.


Castigatorul etapei locale a DJ Residency va incepe aventura vietii lui: va zbura catre Ibiza, pentru a-si reprezenta tara in competitia globala.


Despre Pete Tong


Cu o cariera de peste 25 de ani, Pete Tong a ajuns sa fie un model pentru tinerii care vor sa invete de la cei mai buni. Este cunoscut ca un ambasador global al muzicii electronice datorita emisiunii de la BBC Radio 1, care a ajuns la cea de-a 22-a editie in 2014. Cele mai bune compilatii ale sale pot fi ascultate la evenimentul “All Gone Pete Tong” din cadrul IMS, care iau cu asalt cele mai bune cluburi si festivaluri din lume. Pete Tong a inceput sa transmita zilnic despre Evolution, o noua statie de Electronic Dance Music marca iHeart Radio, cea mai mare platforma de radio din cadrul industriei Clear Channel. Pasiunea lui pentru muzica electronica l-a determinat sa intre in lumea afacerilor – este co-fondator la William Morris Endeavor si International Music Summit.


Despre Carl Cox


Carl Cox este un adevarat ambasador al muzicii electronice. A inceput sa faca muzica electronica inca din adolescenta si a reusit intotdeauna sa isi depaseasca limitele. Privit ca un adevarat fenomen al muzicii electronice, Carl Cox a urcat pe scenele celor mai faimoase cluburi din lume, timp de peste 30 de ani, fiind singurul care a gazduit un etaj la aproape fiecare Festival Ultra Music din intreaga lume. Afacerea lui, Intec Digital, este o sursa de inspiratie pentru oricine este pasionat de muzica electronica.


Nu rata sansa de a va transforma un vis in realitate si de a fi alaturi de cei mai influenti oameni din domeniul muzicii electronice, Carl Cox si Pete Tong!


Popup detector