Zona de camping la BestFest 2011

13 Mai 2011 Beat Factor BeatFactor

Iubitorii de natura si experiente in aer liber au un motiv in plus sa vina la B’ESTFEST Summer Camp: editia de anul acesta va pune la dispozitia fanilor festivalului o zona de camping cu toate dotarile necesare.


Mai mult decat atat, pentru cei care nu stiu pe unde si-au ratacit cortul sau nu sunt echipati „corespunzator”, B’ESTFEST ofera posibilitatea inchirierii unor corturi „la cheie”, precum si achizitionarea de echipamente de camping, chiar in spatiul festivalului.


B’ESTFEST se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe islazul comunei Tunari langa lacul Pasarea, si promite publicului roman o experienta toala de muzica, libertate si fun.


Incepand din acest an B’ESTFEST va dispune de un spatiu generos de campare, dotat cu toate facilitatile necesare, incepand de la toalete si lavoare, pana la dusuri cu apa calda si bacanii cu alimente si diverse alte produse. Accesul in zona de camping si camparea vor fi permise doar celor ce detin un voucher de camping.


Pretul unui astfel de voucher este de doar 15 lei si este valabil pentru tot weekend-ul. Pentru cei care nu au cort dar doresc sa se cazeze in zona camping, B’ESTFEST si Military Trend pun la dispozitie posibilitatea achizitionarii si inchirierii de corturi, cu sau fara sac de dormit in functie de preferinte, pentru rezervari fiind necesara inscrierea cu cel putin doua saptamani inainte de festival, printr-un email trimis la adresa: camping (at) bestfest.ro.


Pentru inchirierea cortului, pretul incepe de la 30 de lei si creste in functie de numarul de zile si facilitatile dorite. Mai mult decat atat, primii 20 de inscrisi pentru inchirierea unui cort (care au deja achizitionat un abonament cu voucher camping) pot castiga inca un abonament pentru un prieten. De asemenea, in incinta festivalului va exista un spatiu special amenjat de unde se vor putea achizitiona atat corturi, cat si saci de dormit, aparate anti insecte precum si alte echipamente de camping. Pretul achizitionari unui cort incepe de la 84 de lei, la acesta adaugandu-se si preturile dotarilor – sac de dormit, saltea gonflabila etc.


Pentru cei doresc sa vina cu rulota la festival, B’ESTFEST pune la dispozitie un spatiu separat de parcare, cei interesati fiind rugati sa anunte din timp organizatorii, printr-un email trimis la aceeasi adresa: camping @ bestfest . ro.


In cadrul B’ESTFEST Summer Camp 2011 si-au anuntat deja prezenta nume precum Skunk Anansie, Flogging Molly si Roger Sanchez pe 1 iulie, Mika, Lamb si Asian Dub Foundation pe 2 iulie, Pendulum, House of Pain si Hadouken! pe 3 iulie, lista urmand a se completa in zilele urmatoare.


Biletele pentru festival sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150). De asemenea, elevii si studentii care vor sa mearga cu gasca la festival, pot beneficia de o reducere de 50% din pretul biletelor. Mai multe detalii si informatii referitoare la B’ESTFEST 2011 sunt disponibile pe www.bestfest.ro,


Popup detector