Zip si Seth Troxler, rezidentii Circo Loco 2010

21 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Zip si Seth Troxler se pare ca sunt noii rezidenti Circo Loco pentru 2010, cel putin asa anunta RA.

Dupa un sezon aproape inexistent din cauza conditiilor legale, Circo Loco se intoarce in Ibiza cu forte maxime, in homebase-ul DC 10.

"Vom deschide luni, 31 mai, la 12 PM, si va incepe noua Era", a spus Andreea Pelino pentru Ibiza Spotlight intr-un interviu exclsiv.

"Vom avea petreceri saptamanale. In trecut i-am avut pe Loco Dice si Luciano, dar acele vremuri au trecut, am avansat."

Echipa rezidentilor din aceasta vara va fi formata din Zip, Seth Troxler, Jamie Jones si DJ W!ld. Evident, nu lipseste un line up specific pentru fiecare petrecere in parte, iar Pelino a mentionat pana acum nume precum Tania Vulcano, Timo Maas, Matthias Tanzmann, Damian Lazarus, Clive Henry, [a:rpia:r] si evident, un gig surpriza de la Ricardo Villalobos.

"E important sa aratam in ce muzica ne invartim. Nu minimal sau ceva similar, dar muzica de calitate, underground, sound-ul deep house, o noua era!"


Ne scuzati lipsa obiectivismului, dar baietii astia se schimba dupa cum bate vantul. Nu erati tot voi aia care pana nu de mult traiati pentru sound-ul minimal? Acum il denigrati? Nts Nts, e ca si cum v-ati da afara din casa progenitura ca ati facut unul nou, mai destept, si cu note mai bune... inconsecventa, impostorii si ipocrizia omoara muzica. Traieasca trendurile si autostrazile, dar mai ales autostrazile.


Popup detector