Zece zile pana la festivalul Exit

02 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Peste 10 zile va incepe in Serbia unul din cele mai mari festivaluri de muzica din Europa. Se desfasoara din anul 2001 in fortareata Petrovaradin din Novi Sad, iar numarul vizitatorilor creste de la an la an. Pe langa programele muzicale atractive, festivalul se constituie ca un loc extraordinar pentru relaxare si distractie, precum si ca un centru de energie pozitiva a orasului.

Formatii confirmate pana acum pe Scena Principala: Basement Jaxx, Beastie Boys, CSS, Lauryn Hill, LTJ Bukem & MC Conrad, Robert Plant, Wu-Tang Clan si la Dance Arena: Danny Tenaglia, Roger Sanchez, John Digweed, Richie Hawtin, Eric Prydz, Trentemoller Live, Black Strobe Live, Collabs 3000 Live, Nic Fanciulli, Paul Woolford, Magda Sebastien Leger, Justin Martin.

Bilete se mai pot cumpara de pe bilet.ro la pretul de 184 de lei. Irina Panfile, care a fost de doua ori pana acolo, va spune cele bune si rele de luat in considerare: "PRO - sunt invitati multi artisti cunoscuti. In trei zile de festival, aveti sansa sa vedeti tot atatia artisti cat puteti vedea in tara intr-un an, daca alergati de la un eveniment la altul. Oferta este complexa, cuprinde atat DJ sets, cat si live acts.



Popup detector