Yuffa & Hardcore aniverseaza 5 ani

09 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Iata ca in aceasta perioada crewul constantean alcatuit din cei doi frati Mihai si Radu Podaru, mult mai bine cunoscuti sub denumirea de Yuffa & Hardcore aniverseaza 5 ani de existenta. Acest eveniment nu trece neobservat ci vom avea parte de un party de proportii cu mult drum`n bass si bineinteles, Carmina Burana, la inceputul acestui weekend, in mai noul Fabrica Venue.


Despre showrile celor doi nu trebuie sa povestim prea mult, caci nu avem ce. Starea ce te cuprinde atunci cand cei doi urca la pupitru e unica si de fiecare data alta. Tot ce putem spune e ca e la un capat la celalalt, live seturile lor ne fac sa vrem mai mult, sa asteptam cu sufletul la gura mai mult decat legendarul Carmina Burana pentru ca apoi muzica si ritmul haotico-psihedelic sa se reverse lasandu-ne fara drept de apel. Pielea ti se face ca de gaina, muschii se incordeaza, asteptarea te face sa vrei sa iti iei campii iar cand ritmul demareaza in sfarsit o stare de delir te cuprinde si nu te mai poti abtine, iar starea asta tine pana mult dupa ce showl celor doi s-a terminat. Oriunde am fost, pe oriunde i-am prins, situatia a fost la fel, cei doi au fost primiti cu aceleasi brate deschise care apoi au inceput sa se miste frenetic pe ritmurile de dnb si dubstep care le sunt atat de dragi celor doi frati.


Trackurile atent selectate, congruenta dintre cei doi, spiritul lor rebel ce-ti aduce aminte de rockerii suparati ai anilor 90, ritmurile rapide, bassul cu coaie ce asezoneaza live seturile lor, maiestria cu care invart butoanele si te transpun intr-o lume fascinanta si total noua, atitudinea exploziva cu care isi ridica Yuffa si Hardcore mainile in aer pentru a te face sa dai si mai mult, sunt doar cateva din lucrurile care ii recomanda ca principala alternativa oricand ai chef de un party drum and bass de neuitat.


Cei doi sunt la un an de la lansarea discului Necessary Evil, asa ca asteptam cu mare interes o noua creatie de la cei doi.


Intorcandu-ne la evenimentul ce va avea loc in acest inceput de weekend, mai precis vinerea aceasta, de la ora 22 in clubul Fabrica, cunoscut mai nou sub titulatura de Fabrica Venue, vom spune ca ne asteptam la multe surprize din partea celor doi, dar si de la ceilalti invitati, printre care se numara Audio ( UK, Freak Records), The Filters( Miercurea Ciuc), Bong & MC Raducu ( Dubwars - Suceava).


Nebuna petrecere ne este adusa de catre crew-ul de la Basswise Crew, deja arhicunoscut pentru cei care gusta genul ca fiind unul dintre cei mai tari organizatori de petreceri drum and bass si dubstep.




Popup detector