YouTube, disponibil si pe Tv

05 Iunie 2009 Saint BeatFactor

YouTube, disponibil si pe Tv
TAGS:
youtube 

Desi YouTube ramane rege pe Internet, competitori precum Hulu sau Boxee au venit si ele cu continut video de calitate, nu doar pe Web, dar si in sufrageriile oamenilor.

Ceea ce YouTube a lansat joi este o miscare indrazneata care permite accesul la serviciile cunoscutei platforme de continut video si se numeste YouTube XL, informeaza Mashable.

Utilizatorii de Internet pe TV vor putea naviga pe YouTube XL folosind atat unitatile de comanda ale consolelor de jocuri Nintendo Wii sau PlayStation 3, cat si telecomanda de televizor sau anumite modele de telefoane mobile.

Accesibil si in orice browser de Internet la www.youtube.com/xl, noua platforma de video sharing are o structura simplificata fata de varianta originala, fiind lipsita, printre altele, de optiunea alegerii variantelor de videoclipuri High Definition sau High Quality.

De asemenea, odata inceputa vizionarea unui clip video, la terminarea acestuia se poate alege ca in continuare sa ruleze urmatoarele fisiere pe acelasi subiect.

YouTube a fost creat in februarie 2005 de trei fosti angajati ai companiei PayPal, cu sloganul "Broadcast Yourself". Platforma foloseste tehnologia video Adobe Flash pentru a oferi o mare varietate de produse media, precum filme, videoclipuri, emisiuni TV, scurtmetraje originale si inregistrari facute de amatori.


Sursa: Ziare.com


Popup detector