Yogilates, escalada, accesorii asiatice si spalatorie ecologica la B'estFest Summer Camp

18 Mai 2011 Beat Factor BeatFactor

Amatorii de noi experiente si distractie in aer liber au cu ce sa isi umple timpul la B’ESTFEST Summer Camp pana seara cand incep concertele: o sedinta de yogilates pentru inviorare urmata de ceva mai extrem: antrenament pe climbing wall.


In cazul in care cineva ramane fara haine curate sau...intregi, exista solutii: publicul va avea la dispozitie servicii de spalatorie si croitorie, precum si posibilitatea de imbogatire a garderobei cu piese unicat din Filipine sau Coreea!


B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari (in nordul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere). Pe langa numele deja anuntate in line-up, fanii B’ESTFEST au la dispozitie noi activitati care sa-i tina in priza de-a lungul celor trei zile de festival.


Pe langa jocurile de lasertag, minutele de lectura si relaxare pe marginea lacului sau workshop-urile creative, participantii isi vor putea testa flexibilitatea in zona Lake Lounge cu o sedinta de yogilates sub atenta indrumare a unor instructori specializati care activeaza in cadrul cursurilor sustinute de Carlos.


Originar din Argentina, Carlos este instructorul preferat al multor vedete autohtone, salile sale de yogilates fiind mereu pline. Daca yoga se bazeaza pe meditatie si concentrare, iar pilates pune accentul pe miscare, Yogilates imbina armonios ce e mai bun din cele doua discipline, bazandu-se pe miscari ce lucreaza muschii si corpul, solicitand in egala masura si mintea.


Pentru amatorii de activitati extreme, in zona dedicata sporturilor va exista un panou de escalada modern, realizat la standarde occidentale, amenajat de Galactic Gym. Atat iubitorii de alpinism cat si cei neinitiati vor avea astfel la dispozitie echipamente profesioniste si instructori specializati pentru exercitii de escalada in pauzele dintre concerte. Iar ca “meniul” sa fie complet, dupa seriile de antrenamente, participantii isi vor putea curata hainele in cadrul unei spalatorii ecologice amenajate chiar in incinta spatiului de festival.


Pe langa serviciile de curatatorie si calcatorie oferite de Total Wash, spectatorii vor avea la dispozitie si un “atelier” de croitorie unde se vor putea face mici retusuri, in functie de necesitati. Pentru cei care isi doresc piese noi in garderoba, exista si alternativa: magazinul Paga Shop amenajat in zona de Bazzar, importator de creatii unicat din Koreea, Japonia, China si Filipine.


Magazinul pune la dispozitie o varietate mare de obiecte vestimentare si accesorii, toate remarcandu-se printr-un stil neconventional si creativitate.


Popup detector