Workshopuri la BestFest Summer Camp

09 Iunie 2011 Beat Factor BeatFactor

Pentru cei dornici sa isi sporeasca indemanarea si sa experimenteze lucruri noi, B’ESTFEST Summer Camp a pregatit in zona Arts&Crafts o serie de workshop-uri pe diferite teme, de la pictura pe tricouri, origami si benzi desenate, la realizarea de colaje si ilustratii.


Coordonatorii acestor workhop-uri sunt tineri talentati si cu experienta, pregatiti sa ii ajute pe fanii B’ESTFEST sa isi descopere talentul ascuns.


B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari (in nordul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere). Publicul prezent anul acesta la B’ESTFEST Summer Camp va avea asadar cu ce sa isi umple timpul liber reusind pe langa muzica sa aiba parte si de momente speciale in care creativitatea ii este solicitata la maxim. Biletele pentru festival sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate online, de pe myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


De asemenea, copiii sub 12 ani au gratuitate in timp ce elevii si studentii care vor sa mearga cu gasca la festival, pot beneficia de o reducere de 50% din pretul biletelor daca vin in grupuri de cate 10 persoane.


Popup detector