WhoMadeWho, Pilooski si Tomboy in Romania

01 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

WhoMadeWho, Pilooski si Tomboy in Romania
TAGS:
whomadewho  pilooski  tomboy  sas  Circus 

WhoMadeWho concerteaza pe 15 Octombrie in Bucuresti, alaturi de Pilloski si Tomboy, la Palatul Bragadiru. Evenimentul este organizat de catre Circus, un nou posibil jucator pe scena locala. In deschidere mixeaza SAS.


Trupa WhoMadeWho s-a nascut in 2003 si au lansat mare parte din piese la labelul nemtesc Gomma. Trio-ul ii reuneste pe Tomas Barfod (tobosar), Tomas Hoffding (voce) si Jeppe Kjellberg (chitara). De-a lungul timpului, WhoMadeWho a concertat alaturi de trupe precum Daft Punk, Soulwax, Hot Chip, Justice si LCD Soundsystem.


Pilooski este Cedric Marszewski, cel care detine colectivul Dirty. Este relativ cunoscut pentru re-work-urile foarte bune facute la diverse piese mai vintage. Un podcast recent, acordat celor de la XLR8R, puteti asculta AICI.


Brandul Circus se autodescrie ca fiind "un nou brand de evenimente muzicale, (care) face prima petrecere pentru connoisseuri, crossbreederi, shapeshifteri, borderlineri, colectionari atenti de emotii, prieteni care se plimba intre cluburile bucurestene si festivalurile europene, cu hardurile pline de muzica electronica, indie si pop, rock si disco, funk si punk, pentru cei care sapa dupa raritati in toate cotloanele internetului si in toate locurile obscure de pe youtube, myspace, soundcloud. Pentru acesti oameni speciali - redutabili clubberi, blajini hipsteri, hateri undercover, antisociali prietenosi, nepretuiti inclasificabili, Circus a gandit un line-up special pentru o noapte ceva mai deosebita. De fapt, o noapte de pus in folderul acela cu nopti unicat."




Pilooski AAA by logcat


Crawfish (Pilooski edit) by Dušanov


Popup detector