Weekend cu techno spaniol in Club Martin

09 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Martin face astazi concurenta cu Danny Howells, englezul care si-a facut ucenicia alaturi de John Digweed si Pete Tong, la renumitul club Bedrock, din Londra. A doua zi, in acelasi club va mixa techno, pentru a treia oara la Bucuresti, spaniolul Alex Under.


Anul acesta Danny Howells se afla pe locul 61 in top 100 DJ Mag, in urcare cinci pozitii fata de anul trecut. Un DJ foarte popular, avand in vedere ca pentru acest clasament voteaza peste 200.000 de oameni din toata lumea. Anul acesta a initiat seria de petreceri "Dig Deeper", la clubul londonez "The End", unde detine si o rezidenta lunara.

A doua zi, in acelasi club va mixa techno, pentru a treia oara la Bucuresti, spaniolul A doua zi, in acelasi club va mixa techno, pentru a treia oara la Bucuresti, spaniolul Alex Under.

Si ce techno! De cativa ani este un producator foarte cunoscut, pe toata scena, dar mai ales de patronii magazinelor de vinyluri din Barcelona. Ne-am obisnuit sa-l vedem la pupitru alaturi de Tadeo, DJ-ul care experimenteaza cu minimal si cu techno, inconjurat de samplere si masini de efecte.

De fiecare data reuseste sa fie unic. Lucreaza impreuna cu Alex Under la proiectul muzical Net28.

Credits: ioanamoldoveanu.ro
Sursa: Compact de Bucuresti (compact.info.ro)


Popup detector