Weekend Sunrise in La Mania: 3-4 Iulie - informatii despre bilete

30 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

Vinerea aceasta, 3 iulie, Ricardo Villalobos mixeaza in clubul La Mania din Mamaia, impreuna cu Rhadoo si Dan Andrei. Sambata, 4 iulie, este randul lui Boris Werner, impreuna cu Praslea si El Cezere, sa completeze weekendul din Mamaia.


Pentru vineri, pretul unui bilet este de 40 de lei pana la ora 01.00 si 60 de lei dupa aceasta ora. Sambata, intrarea costa 20 de lei pana in ora 01.00 si 30 de lei dupa aceasta ora.


Povestea lui Ricardo a fost spusa de atat de multe ori, in atat de multe feluri, incat nu mai e loc de multe amanunte. Muzica sa vorbeste de la sine. Rafinamentul, geniul si tehnica sa, au facut din Villalobos, unul dintre cei mai iubiti si apreciati dj si producatori din lume.


Boris Werner este unul dintre cei mai apreciati dj din Amsterdam. A devenit faimos datorita entuziasmului aratat in spatele platanelor dar si datorita productiilor sale, in care isi arata pe deplin talentul de muzician! stilul sau este caracterizat drept soul funky organic si are abilitatea de a pune in miscare orice public iubitor de muzica electronica.


Video - Ricardo Villalobos Live @ Sunwaves 5


Popup detector